• Default Alternative Text

  Înțelegerea platformei EcoStruxure

  Coloana vertebrală a aplicațiilor IoT. Transformați-vă afacerea conectată prin intermediul platformei noastre tehnologice fundamentale.

  Urmăriți videoclipul
 • Default Alternative Text

  Planul Nigeriei pentru o zi de mâine mai strălucitoare

  Microsoft și Schneider Electric dotează școlile și clinicile medicale cu energie solară curată și fiabilă.

  Urmăriți videoclipul Descoperiți mai multe
 • Default Alternative Text

  Raportul IoT 2020 Business

  Iată primele 5 previziuni pentru viitorul IoT cu cei 2.500 de factori de decizie din întreaga lume

  Aflați ce au de spus
 • Default Alternative Text

  Investiții în educația IoT

  Am încheiat un parteneriat cu ESCP Europa pentru a crea Catedra IoT, asigurându-ne că liderii de mâine vor înțelege peisajul de afaceri în schimbare din epoca IoT.

  Urmăriți videoclipul

  Platforma EcoStruxure™

  Coloana vertebrală digitală care conectează cele mai bune soluții OT de ultimă generație cu cele mai recente tehnologii IT pentru a debloca valoarea încasată a operațiunilor dvs. și a exploata potențialul real al Internetului Obiectelor.
  • Înțelegerea platformei EcoStruxure

   Coloana vertebrală a aplicațiilor IoT. Transformați-vă afacerea conectată prin intermediul platformei noastre tehnologice fundamentale.

  • Unlocking the value of The Industrial Internet of Things (IIoT)

   Cyril Perducat joins a fireside chat at Hardwired to discuss IIoT, Artificial Intelligence (AI), and the value EcoStruxure brings to our customers.

  • Activarea serviciilor digitale conectate la Cloud

   Aflați mai multe despre modul în care Schneider Electric utilizează platforma noastră EcoStruxure pentru a debloca valoarea neexploatată pentru clienții noștri.

  • Folosirea ecosistemului IoT

   Abordarea bazată pe standarde deschise este consolidată prin colaborarea cu organismele de standardizare din industrie, cum ar fi Consorțiul pentru Internet Industrial, IEEE și Consorțiul Open Interconnect și prin parteneriat tehnologic cu lideri din industrie precum Microsoft, PTC, ARM, Dell, Cisco, Intel, Hewlett-Packard Enterprise, SIGFOX, Salesforce, Kinvey și IBM.

   Descoperiți EcoStruxure

   Un singur sistem IoT care vă permite să concurați în lumea digitală de astăzi. EcoStruxure este un factor care schimbă jocul. Descoperiți valoare sporită în ceea ce privește siguranța, fiabilitatea, eficiența, durabilitatea și conectivitatea pentru afacerea dvs., astăzi.
   Descărcați acum

   4/13/2017

   Default Alternative Text

   În următorii cinci ani, 50 de miliarde de dispozitive - sau „lucruri” vor fi compatibile cu utilizarea internetului și vor deveni utilizatori prolifici de date. Bine ați venit la Internetul Lucrurilor (IoT)

   4/12/2017

   Conectivitatea IoT aduce inteligență operațională pentru a se lua decizii bazate pe fapte, pentru a optimiza performanța activelor și a cuantifica financiar eforturile de dezvoltare durabilă, în vederea unui rezultat final mai bun.