Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Default Alternative Text

   Prezentăm EcoStruxure™ Power

   Soluțiile conectate la IoT sunt gata să îmbunătățească fiecare aspect al sistemului dvs. de distribuție a energiei electrice. Obțineți control total cu date în timp real și analize inteligente pentru întreținere predictivă.

  • Default Alternative Text

   FIABILITATE care salvează vieţi

   Construirea unui spital pentru copii ultramodern şi sustenabil este o idee îndrăzneaţă. Generatoarele din spitalul pentru copii Nemours restabilesc alimentarea cu curent electric pentru salvarea vieţilor în 10 secunde sau mai puţin, iar echipele medicale dispun de curent electric ecologic, neîntrerupt pentru asigurarea FIABILITĂŢII cu ajutorul Schneider EcoStruxure™ Power.

   Urmăriți acum
  • Default Alternative Text

   Crearea unei noi paradigme energetice

   Modul în care producem și consumăm energia s-a schimbat profund. Aflați cum Schneider Electric™ utilizează noile tehnologii pentru a redefini distribuția energiei cu ajutorul acestui ghid interactiv.

  • Default Alternative Text

   Redefiniţi viitorul

   Printr-o integrare deschisă, operaţiuni în timp real şi analiză şi niveluri crescute de securitate cibernetică, EcoStruxure Power face ca majoritatea noilor oportunităţi create de dispozitive inteligente şi digitalizare pentru a oferi fiabilitate, siguranţă, eficientă, sustenabilitate şi conectivitate îmbunătăţite.

   Urmăriți videoclipul Vizualizaţi cartea electronică

   EcoStruxure™ Power

   EcoStruxure Power oferă sisteme de distribuție a energiei electrice sigure, cu un grad înalt de disponibilitate și eficiente energetic pentru arhitecturi de medie și de joasă tensiune. Soluțiile noastre de management IoT al energiei electrice îmbunătățesc conectivitatea, fiabilitatea operațională în timp real și analizele inteligente, pentru liniștea sufletească și beneficiile financiare semnificative ale companiilor de toate dimensiunile și nivelurile de maturitate.
   Text alternativ implicit

   Alimentarea în viitorul digital... astăzi

   Indiferent că proiectați, construiți, operați sau deserviți clădiri sau instalații critice, descoperiți patru moduri de a gestiona noul model de distribuție a energiei electrice de astăzi în ghidul nostru electronic gratuit. Aflați mai multe

   Date despre EcoStruxure Power

   • Până la 15% Reducere în costurile de întreținere
   • Până la 10% Reducere a cheltuielilor cu energia
   • Până la 15% Reducere a costurilor cu proiectele
   Text alternativ implicit
   • Sistemul dvs. electric are ceva de spus Oferiți-i o voce cu EcoStruxure Power. Monitorizați distribuția energiei electrice, anticipați nevoile, identificați problemele și controlați resursele de la distanță cu soluția Smart Panels. Aflați mai multe despre Smart Panels
   • Text alternativ implicit
    Eliberaţi potențialul de creștere a companiei dvs. EcoXpert este lider de excelență premiat în programele pentru parteneri, permițându-le partenerilor să-și extindă afacerea, devenind suportul de implementare de încredere al arhitecturii și platformei noastre EcoStruxure™. Aflaţi mai multe despre programul partenerilor EcoXpert
   • Text alternativ implicit
    Alimentare și sisteme de rețea Maximizați timpul de funcționare și eficiența sistemelor dumneavoastră de rețea cu soluții inovatoare de gestionare a alimentării cu energie electrică. Aflați mai multe
   • Text alternativ implicit
    Managementul energiei electrice Îmbunătățiți disponibilitatea și fiabilitatea, creând totodată economii operaționale și de costuri, cu monitorizarea și controlul energiei electrice. Aflați mai multe

   EcoStruxure pentru afacerea dvs.

   Optimizați consumul de energie, mențineți un mediu sănătos și productiv, actualizați facilitățile învechite și conectați-vă la soluțiile integrate oricând, oriunde
   Aflați mai multe

   Poveștile clienților noștri – EcoStruxure Power

   • Spitalul de Copii Nemours

    Descoperiți modul în care Schneider Electric lucrează în culise pentru a oferi o sursă de energie electrică pură, continuă, spitalului de Copii Nemours.

   • Aeroportul din Geneva

    Modernizarea distribuției electrice a unui aeroport – de la parcare la plecare – fără întârzieri.

   • Maison Manival

    O brutărie artizanală franceză dovedește faptul că tehnologia conectată de la Schneider poate ajuta la susținerea afacerilor tradiționale.

   • Terenul de crichet din Melbourne

    Urmărirea costurilor de exploatare a unui stadion de 100.000 de locuri și monitorizarea economiilor în timp real.

   • Turneul mondial Summit pentru inovație

    Descoperiți summit-urile noastre pentru inovație și aflați cum să fiți prosperi într-o lume care se schimbă cu rapiditate. Fiți alături de noi la următorul Summit pentru inovație de la Paris, pe 5-6 aprilie, când ne pregătim să oferim energie pentru economia digitală.

    Alăturați-vă revoluției digitale!
    Default Alternative Text