• Default Alternative Text

  Schneider Electric și Microsoft Azure

  Cum să livrați Serviciile digitale activate de IoT

  Vizionati clipul
 • Default Alternative Text

  SUNTEȚI PREGĂTIȚI?

  Pregătiți-vă pentru viitorul distribuției energiei electrice cu noul întreruptor conectat Masterpact MTZ

  Vizionati clipul Aflaţi mai multe
 • Default Alternative Text

  Mizele energiei astăzi: Răspunsul oferit de Schneider Electric

  Acest videoclip infografic evidențiază trei mega tendințe în domeniul energiei: urbanizare, industrializare și digitalizare, și răspunsul Schneider Electric prin eficiență energetică, sustenabilitate și automatizare.

  Vizionati clipul

  Internetul (IoT)

  Fenomenul “Internet of Things” (IoT) reprezintă o dezvoltare care se pregătește de ceva timp. Drivere cheie includ o accelerare rapidă a numărului de dispozitive conectate, o acceptare mai largă a standardelor deschise (cum ar fi Ethernet), precum și o nouă accesibilitate a tehnologiei "inteligente".
  Omul de afaceri este capabil să monitorizeze softare-ul de gestionare de pe o tabletă, internetul

  Inteligență operațională

  Inteligența care permite dispozitivelor IoT să comunice nu este un concept nou. Cu toate acestea, inteligența operațională presupune un nou grad de vizibilitate pentru date și active care permite economii masive, timp rapid de răspuns și decizii mai bune pentru mediile de afaceri și cele personale.
  • Raportul IoT 2020 Business

   Schneider Electric a studiat mai mult de 2.500 de factori de decizie din mediul de afaceri din intreaga lume cu privire la viitorul internetului lucrurilor (IoT), cum să realizeze o valoare imediată și observațiile lor de succes

   Aflați ce au de spus
   Text alternativ implicit

   Aflați cum să profitați

   Aflați cum IoT poate simplifica afacerea și viața dumneavoastra Lucrarea noastră “IoT—Modul în care Conectivitatea determină Inteligența Operațională” vă va furniza îndrumarea inițială pentru exploatarea potențialului soluției IoT în mediul dumneavoastra.
   Descărcați acum!