Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Default Alternative Text

   Schneider Electric și Microsoft Azure

   Cum să livrați Serviciile digitale activate de IoT

   Vizionati clipul
  • Default Alternative Text

   SUNTEȚI PREGĂTIȚI?

   Pregătiți-vă pentru viitorul distribuției energiei electrice cu noul întreruptor conectat Masterpact MTZ

   Vizionati clipul Aflaţi mai multe
  • Default Alternative Text

   Mizele energiei astăzi: Răspunsul oferit de Schneider Electric

   Acest videoclip infografic evidențiază trei mega tendințe în domeniul energiei: urbanizare, industrializare și digitalizare, și răspunsul Schneider Electric prin eficiență energetică, sustenabilitate și automatizare.

   Vizionati clipul

   Internetul (IoT)

   Fenomenul “Internet of Things” (IoT) reprezintă o dezvoltare care se pregătește de ceva timp. Drivere cheie includ o accelerare rapidă a numărului de dispozitive conectate, o acceptare mai largă a standardelor deschise (cum ar fi Ethernet), precum și o nouă accesibilitate a tehnologiei "inteligente".
   Omul de afaceri este capabil să monitorizeze softare-ul de gestionare de pe o tabletă, internetul

   Inteligență operațională

   Inteligența care permite dispozitivelor IoT să comunice nu este un concept nou. Cu toate acestea, inteligența operațională presupune un nou grad de vizibilitate pentru date și active care permite economii masive, timp rapid de răspuns și decizii mai bune pentru mediile de afaceri și cele personale.
   • Raportul IoT 2020 Business

    Schneider Electric a studiat mai mult de 2.500 de factori de decizie din mediul de afaceri din intreaga lume cu privire la viitorul internetului lucrurilor (IoT), cum să realizeze o valoare imediată și observațiile lor de succes

    Aflați ce au de spus
    Text alternativ implicit

    Aflați cum să profitați

    Aflați cum IoT poate simplifica afacerea și viața dumneavoastra Lucrarea noastră “IoT—Modul în care Conectivitatea determină Inteligența Operațională” vă va furniza îndrumarea inițială pentru exploatarea potențialului soluției IoT în mediul dumneavoastra.
    Descărcați acum!