• Alegeți o solutie inteligenta pentru tabloul de distribuție pentru a îmbunătăți productivitatea și eficiența

Text implicit alternativ
Până la 15% energie economisită, până la 90% mai putine arderi de motor și 24/7 vizibilitate a consumului de energie și a calității energiei electrice Dobândirea de cunoștințe și control necesare pentru a lua decizii mai inteligente legate de energie este la fel de ușor ca alegerea solutiei tabloului de distribuție inteligent Okken complet reinventat.

Timp de decenii, organizațiile din întreaga lume au avut încredere în tablourile de distribuție de înaltă calitate, de joasa tensiune de la Schneider Electric pentru a oferi sigurantă non-stop și performanța pe care mențin operațiunile lor de funcționare la eficiență maximă. Energia este seva aproapea fiecărei organizații și, într-o lume care se luptă în mod constant pentru a utiliza mai bine resursele limitate, îmbunătățirea eficienței energetice și asigurarea continuității funcționării sistemului de alimentare este o practică de afaceri inteligentă. Informațiile în timp real despre sistemul energetic reprezintă cheia în protejarea infrastructurilor electrice și reducerea costurilor legate de energie. Obtinerea controlului si cunoștințelor necesare pentru a lua decizii mai inteligente in ceea ce priveste energia este la fel de facila ca alegerea unui tablou de distribuție Okken complet inovator si intelligent.

Tehnologia de control si distributia inteligenta reprezintă baza performanței tablourilor de distribuție.

Zeci de ani de experiență în domeniile de distribuție a energiei electrice și de control al motorului ne ofera o perspectiva asupra tuturor aspectelor legate de managementul rețelei electrice. Această expertiză este proiectata in fiecare plug and play, la conceperea soluției de monitorizare a energiei, de control motor și solutiei de corecție a factorului de putere încorporată în tablouri electrice inteligente de joasa tensiune Okken. Lucrând împreună, sau ca dispozitive și sisteme de sine stătătoare, ele oferă tehnologia și capacitatea necesară pentru a îmbunătăți fiabilitatea, productivitatea și eficiența energetică. Gama include:

 • MotorSys Centrul de comanda si control al energiei (iPMCC) asigură prevenirea avansată a erorilor, protecția și repornirea automată pentru a creșterea productivitatea, pentru a îmbunătăți eficiența energetică și pentru a reduce timpii morți.
 • Demaroarele progresive si variatoare de turatie Altivar extind durata de viață a echipamentului și reduc consumul de energie.
 • Întreruptoarele automate Masterpact Compact NS și Compact NSX asigură protecția și controlul circuitului.
 • Automatele programabile Quantum, Premium, M340, și M580 asigură automatizarea procesului.
 • Centralele de masura PowerLogic contribuie la îmbunătățirea eficienței enrgetice și a calității puterii
 • Releele, controlerele și sistemele de management TeSys asigură protecție și monitorizare.
 • Serverul de energie Energy server Com’X 200centralizează datele pentru conectarea inteligentă și monitorizarea accesoriilor Okken.
 • POI (Power Outage Insight)asigură prevenirea inteligentă a întreruperilor de funcționare, plus restaurarea sigură, rapidă a puterii pentru menținerea operațiilor.
Functionand în mod concertat cu accesorii inteligente, tabloul de distribuție Okken furnizează capacitățile de informare și de control a sistemului de alimentare necesare pentru a opera procese eficiente si sigure 

Vizibilitatea extinsă a sistemului de alimentare permite personalului de exploatare să monitorizeze, local sau de la distanță, parametrii și starea, în scopul supravegherii funcționării motorului, urmăririi avariilor, optimizării controlului, identificării tendințelor și prevenirii problemelor înainte ca acestea să ducă la opriri costisitoare.

O eficiență energetică mai bună este doar începutul.

În plus ajuta la productivitatea și fiabilitatea sistemului energetic prin accesorii inteligente, cum ar fi demaroarele progresive si variatoarele de turatie pot sincroniza funcționarea motorului cu capacitatea de încărcare, reducând consumul de energie de vârf cu 50% sau mai mult. Compensarea puterii reactive și abilitățile de rezistență termică pot de asemenea, îmbunătăți în mod dramatic eficiența energetică și pot reduce facturile de electricitate. Integrarea arhitecturii fiabila de comunicatie iPMCC sustine și optimizează in continuare managementul energiei

Echiparea unui tablou de distribuție Okken cu accesorii inteligente este ușoară si continua, deoarece acesta funcționează flexibil, permițând în același timp organizațiilor să adauge capabilități pe măsură ce nevoile lor cresc Designul inteligent și ingineria se combină cu protocoale standardizate, non proprietare, dimensiuni de montaj, interfețe și conectori pentru a ajuta la menținerea instalației întreținerea acesteia și costurile de inventar reduse. Experții de la Schneider Electric sunt de asemenea disponibili pentru a personaliza eficiența energetică unică și soluțiile de control al motorului pentru a îndeplini cerințele aplicației.

Modernizat și îmbunătățit de la sursă.

Organizațiile obțin eficiență maximă și beneficii de costuri atunci când accesoriile inteligente sunt asociate cu o înaltă calitate, precizie de inginerie și soluții de la tabloul de comandă, cum ar fi Okken. Cu peste 100 000 de unități instalate în întreaga lume, au dovedit ce pot face în ceea ce priveste performanta.  Când le-au reproiectat pentru secolul 21, inginerii de la Schneider Electric au folosit principalele avantaje istorice ale tablourilor de distribuție Okken:

 • Declacratie de conformitate cu standardele IEC 61439-1&2
 • Continuitate si disponibilitate sporita pentru operații mai fiabile.
 • Arc intern superior care rezistă la condițiile de siguranță pentru părțile aflate sub tensiune.
 • Tratamente specifice anti-coroziune și grade de protecție, plus versiunile de înaltă durabilitate pentru cerințe unice ale industriei.
 • Compactitate remarcabilă, modularitate și greutate pentru a stimula flexibilitatea.
 • Inginerie inteligentă și de înaltă calitate pentru a ușura întreținerea și a reduce costurile de proprietate.

Perfomanta și sprijinul care vin cu fiecare soluție de tablou de distribuție Okken îi fac să se remarce față de tablourile obișnuite de distribuție a energiei electrice și de control al motorului. Surplusul de informații face ca organizațiile să realizeze o rentabilitate mai rapidă a investiției odata cu raționalizarea operațiunilor lor și îmbunătățirea eficienței energetice pentru mulți ani de acum încolo.

Descoperiți mai mult despre avantajele de a alege tablouri inteligente de distribuție Okken și urmăriți modul în care acestea satisfac cele mai solicitante condiții.
Aflați mai multe