Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Default Alternative Text

   Liderul în soluții pentru piața de combustibil în aval

   Lucrător care privește un grafic pe un monitor, managementul energiei

   Challenges

   Marjele mai stricte și volatilitatea în creștere îngreunează functionarea eficientă a piatelor de combustibil din aval. Din ce în ce mai mult, aceste afaceri se bazează pe solutii de automatizare a lantului de aprovizionare și de gestionare a combustibilului pentru a automatiza procesele de rutină, și pentru a oferi o perspectivă în timp real pentru optimizarea operatiunilor.
   Gaz de pompare 1

   Soluții în aval

   Îmbunătățirea eficienței și raționalizarea operațiunilor

   De ce să lucrați cu Schneider Electric?

   • Pictogramă 'strângere de mână' Luați decizii mai bune de vânzare și cumpărare Combateți prețurile în desfășurare și asigurați volatilitatea de aprovizionare pentru a ajuta la creșterea profiturilor și a eficienței dvs. cu tehnologia noastră de management al combustibilului de ultimă oră.
   • Pictogramă a unui grafic ascendent Sporiți eficiența operațiilor dvs Instrumentele noastre unice de automatizare ale lanțului de aprovizionare asigură cel mai înalt nivel de eficiență, ajutând personalul dumneavoastră să gestioneze cu ușurință operații complexe de zi cu zi.

   Informaţii reale

   • Pictogramă 'Pământul albastru America' Noi gestionăm 80% din schimburile de tranzacție pentru stabilirea prețurilor și facturare referitor la lanțul de aprovizionare efectuate în America de Nord în fiecare zi.
   • Pictogramă 'colaborare albastră' Putem asigura stabilirea prețurilor la furnizori care acoperă peste 280 de produse unice la mai mult de 1200 de terminale din Statele Unite și Canada.
   • Pictogramă Blue Schneider One Suntem vânzătorul preferat de optimizări ale lanțurilor de aprovizionare în aval de mai mult de 30 de ani.
   • Text implicit alternativ Suntem industria cu cea mai cuprinzătoare sursă de scrisori de trăsură electronice (eBOLs).