Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Casual team discussing energy and sustainability around a computer, sustainability consulting

   Servicii pentru energii sustenabile

   Mai întâi, imaginați-vă o întreprindere eficientă energetic, sustenabilă si eficientă din punct de vedere al costurilor. Apoi, descoperiți serviciile noastre de energie și sustenabilitate, inclusiv managementul big data, pentru a transforma această viziune în realitate.

   Consultați ghidul
  • Default Alternative Text

   Sustenabilitatea se cazeaza la Hilton

   Lantul international de hoteluri constata ca Schneider Electric imbunatateste eficienta, experienta si inovatia la fiecare nivel al proprietatilor sale.

   Vizionati clipul Cititi mai multe
   • Sunteți pregătiți pentru Big Data? Managementul energiei și sustenabilității pentru corporații

    Descoperiți cum o platformă cloud la nivelul întreprinderii poate colecta și analiza date pentru a spori eficiența și a reduce costurile.

    Prezentare generală a două perechi de mâini analizând date importante sub forme de diagrame si grafice pe suport de hârtie și pe o tabletă, raportarea durabilității.

    Provocări

    Doriți să sporiți gradul de transparență al companiei pentru a vă îndeplini obiectivele privind energia și sustenabilitatea? Asigurarea reducerii costurilor de operare și fiabilitatea sporită a alimentării cu energie sunt prioritățile dumneavoastra. Resursele dumneavoastra sunt limitate dar aveți nevoie de informațiile necesare pentru a înțelege starea curentă și cel mai bun mod de prioritizare a proiectelor.
    Clădire comercială cu multe ferestre pentru eficiență energetică, clădiri inteligente în orașe inteligente.

    Mariti eficiența și profitabilitatea

    Informaţii reale

    • Pictograma albastră a pământului cu Europa și Africa In Europa, prețurile gazelor naturale au crescut cu peste 50% într-un an.
    • Text implicit alternativ 86% dintre companii utilizează foi de calcul pentru urmărirea datelor utilitătilor, dar numai 33% dintre acestea sunt satisfăcute de rezultate. 88% dintre aceste foi de calcul conțin erori.