Romania

Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

 • A group of people reviewing charts and graphs, energy management, sustainability consulting
  Randamentul pe energie se focuseaza pe rezultate

  Consultanţă energetică

  • Studii de caz Fabricant de produse metalice se bucură de instruire de încredere pentru programul de energie centralizată

   Schneider Electric a construit un program de energie centralizată pentru operaţiunile unui fabricant de produse metalice pentru a consolida deciziile energetice strategice. Noua abordare a avut ca rezultat economii de 2 milioane USD pe durata primului an de parteneriat. De asemenea, văzând succesul programului american, echipa europeană a adoptat aceeaşi abordare şi a centralizat energia pentru 12 locaţii europene.

   pipes in facility, water management, oil and gas, mineral processing
  • Studii de caz Producător de hârtie caută sfaturi pentru diverse locaţii geografice

   Producător global de celuloză şi hârtie a căutat să optimizeze costurile şi să sprijine strategiile interne de dezvoltare durabilă. Având nevoie de o prezentare în profunzime a unor locaţii geografice diverse, compania a angajat Schneider Electric pentru diferite studii în Europa, Asia şi America de Sud. Economisirile potenţiale de 5,7 milioane USD au fost identificate în comutatoarele pentru tarifare, modernizările de tensiune, cogenerare, factor de putere şi oportunităţi de răspuns.

   Angled view of a bridge and a river, water management
  • Studii de caz Operator de sănătate din domeniul căminelor de bătrâni economiseşte 400.000 USD prin implementarea unei centrale solare

   Compania investiga modalităţi pentru îmbunătăţirea sustenabilităţii operaţionale şi pentru a se califica la bonusurile de energie oferite afacerilor din New Jersey. Schneider Electric a înaintat recomandarea să adopte o soluţie de energie solară. Echipa a condus o procedură de cerere de ofertă şi a selectat un furnizor care a oferit cu 400.000 USD mai puţin decât suma bugetată pentru proiect.

   A doctor and two nurses reviewing a patient, healthcare solutions, hospitals
  • Studii de caz Firmă de investiţii capitalizează expertiza pentru o achiziţie de succes

   O firmă cu capital privat a luat în considerare achiziţia unei companii de transport, depozitare şi compactare a gazelor naturale. Firma avea nevoie de informaţii cu privire la industria gazelor naturale şi viabilitatea achiziţiei. Schneider Electric a furnizat o analiză independentă care a inclus o perspectivă pe termen lung şi influenţele specifice industriei, ajutând firma să ia decizia. După ce au derulat achiziţia, compania a generat o marjă brută de 12 milioane USD la cheltuieli operaţionale de 4 milioane USD.

   A businessman facing a group of people at a meeting, sustainability consulting.
   Şedinţă într-un birou modern, consultanţă pentru dezvoltarea durabilă, management energetic

   Provocări

   Puteți vedea o mulțime de informații cu privire la costurile energetice, energie regenerabilă și inițiative de durabilitate. Poate fi dificil să înțelegeți ceea ce este cel mai important pentru afacerea dvs. Odată ce ați luat o decizie, trebuie să cercetați aspectele economice și logistice pentru punerea în aplicare a acestor programe. De unde știți ce este cel mai important și ce măsuri trebuie luate pentru a conduce la eficiența de cost și de câștig?
   Un om de afaceri în faţa unui grup de oameni la o întâlnire, consultanţă despre dezvoltarea durabilă.

   Consultanță energetică

   Experții noștri găsesc eficiență în operațiunile dvs. pentru a reduce utilizarea energiei

   De ce să lucraţi cu noi?

   • Text alternativ implicit Experienţă în energie şi dezvoltare durabilă Zeci de ani de experienţă. Vă vom ajuta să navigaţi pe pieţe complexe de energie. Partener cu un lider inovator şi cugetat care va sta alături de dumneavoastră la masă.
   • Text alternativ implicit Know-how şi experienţă pe o piaţă de încredere Cercetare şi analiză imparţială, independentă. Analizăm piaţa globală de mărfuri cu rigoare concentrată şi ne formulăm opinia specifică cu privire la acele pieţe, pentru a şti cum şi unde să acţionaţi.