Romania

Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

 • Default Alternative Text
  Sprijinirea deciziilor dvs. prin cercetare exactă

  Cercetare globală şi analize

  Default Alternative Text

  Provocări

  Cum vă asigurați că aveți la timp cele mai exacte informații pentru a lua decizii critice? Organizația dvs. este expusă la volatilitate pieței și trebuie să echilibrați acest lucru cu previziuni curente și planuri de viitor. Trebuie să decideți dacă construiți o soluție internă sau aveți încredere într-un partener global cu experiență specializată.
  • Îmbunătățirea afacerii dvs.

   Serviciul nostru de Cercetare globală și analize le oferă clienților buletine, cercetare și publicații care livrează cele mai recente informații pentru a face posibilă luarea deciziilor informate.
  • De ce Schneider Electric?

   • Cercetare expertă, independentă
   • Publicații obiective pentru a oferi informații pentru luarea deciziilor
   • Metodologii de prognozare pentru a vă ajuta să luați deciziile de achiziții
   • Abilitatea unică de a fi un furnizor global adevărat de inteligență de piață
  • O diferență pe care o meritați

   Punctul forte al Schneider Electric îl reprezintă operațiunile globale. Oriunde există piețe de energie, există și Schneider Electric. Avem o amprentă globală cu cunoștințe detaliate și experiență în orice piață. Scopul nostru central este să ne ajutăm clienții să fie mai eficienți.
  Text alternativ implicit
  Serviciile noastre de consultanță energetică nu se limitează la cercetare globală și analize. Indiferent de ce nevoi de planificare aveți, vă putem ajuta. Fie că este vorba de informații specifice cu privire la dezvoltarea organizației dvs. sau analiză de nivel înalt la scară globală, experții noștri au ca unică atribuție să vă ajute să ajungeți la informațiile de care aveți nevoie.