Romania

Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

 • Default Alternative Text
  Aducerea tuturor facilităţilor întreprinderii pe aceeaşi pagină

  Planificare energetică strategică

  Text alternativ implicit

  Provocări

  Succesul programului dvs. de energie și sustenabilitate se bazează puternic pe o fundație strategică. Puteți găsi dificilă formularea unei strategii care să includă perspective distincte de la mai multe departamente și persoane interesate din cadrul companiei. 

  • Îmbunătățiți-vă afacerea

   Indiferent dacă obiectivul dvs. este dezvoltarea durabilă, utilizarea de resurse mai puține, cumpărare mai eficientă a energiei sau toate acestea, Schneider Electric este singurul partener care vă poate ajuta cu tot ceea ce aveți nevoie. Ca parte a procesului de planificare strategică, dvs. împreună cu membrii echipei adecvate Schneider Electric vă veți identifica obiectivele, toleranțele de risc de energie, planurile de acțiune și planificările pentru programul dvs.
  • De ce Schneider Electric?

   • Vă vom ajuta să implementați un program puternic împotriva riscului mărfurilor, dezvoltând profilul de risc, care va informa direcția strategică de achiziție a energiei și recomandările ulterioare.
   • Schimbul de dezvoltare durabilă Schneider Electric vă va ajuta să aveți o înțelegere clară a situației dezvoltării dvs. durabile. Schimbul vă va ajuta să identificați și evaluați riscurile curente ale afacerii și oportunitățile legate de dezvoltarea durabilă.
  • Diferența pe care o meritați

   • Echipa noastră este formată din experți în domeniul lor specific, fie că este vorba de o piață particulară de mărfuri, categorie de servicii sau livrare de proiect.
   • Devenim experți în activitatea dvs. și în obiectivele programului dvs. pentru a ne asigura că proiectele dvs. sunt realizate corect și eficient.
   • Gândim creativ și avem o pasiune pentru a dezvolta și implementa soluții durabile, avantajoase financiar. Existăm doar pentru a oferi leadeship independent centrat pe interesele supreme ale întreprinderii.
  Text alternativ implicit

  Servicii de dezvoltare durabilă si energie strategică

  Datorita experienței și suportului Schneider Electric, vă vom conduce organizația către o strategie care vă permite să operați sustenabil și să vă întăriți avantajul competitiv, menținând în același timp satisfacția clienților și angajaților.

  Beneficii

  • Text alternativ implicit
   Aveți o viziune strategică asupra problemelor de energie și dezvoltare durabilă, asigurându-vă că toate deciziile reflecta integritatea financiară și operațională
  • Om de afaceri cu diagramă structurală, dezvoltare durabilă a afacerii, soluţii de management energetic, managementul dezvoltării durabile.
   Considerați Schneider Electric o prelungire a organigramei dvs. care vă oferă leadership pentru tot programul de management al energiei și dezvoltării durabile.