Romania

Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

 • Two physicians reviewing big data analytics, facility management software.

  Modernizări ale infrastructurii și îmbunătățirea eficienței energetice

  Îmbunătățirea eficienței în vederea rentabilității investiției

  • Studii de caz Exploatarea eficienței pentru a face economii și a atinge sustenabilitatea

   Un lider nord-american in productia de haine a apelat la Schneider Electric pentru auditarea proceselor de producție la cel mai mare sit al său de producție. Inginerii noștri au identificat măsuri de conservare a resurselor (RCMs), care ar furniza energie, resurse,   și economii de costuri la acea fabrică. În raportul său final, Schneider Electric a rezumat măsurile de conservare a resurselor și a proiectat economii potentiale la instalații similare  la nivelul întregii companii.

   A businessman facing a group of people at a meeting, sustainability consulting.
  • Studii de caz Atragerea reducerilor pentru a compensa costurile proiectului

   Un lanț național farmaceutic a realizat mii de proiecte de eficiență în ultimii trei ani. Pe lângă recomandările privind prioritizarea proiectelor, Schneider Electric a gestionat, de asemenea, procesele de reduceri pentru mai mult de 1.250 de proiecte .. Din 2012, echipa noastră din cadrul Serviciilor de stimulare a capturat 1,6 milioane $, cu o valoare estimată de $ 530 000 încă în curs.

   Industrial crane used for constructing new smart buildings in a smart city (smart city concept).
  • Calea către IS0 50001

   La douăzeci și șase de uzine din SUA, Schneider Electric a început procedura de certificare ISO 50001 pentru a atinge obiectivul de reducere a consumului de energie cu 25%. Întreprinzând numeroase proiecte importante de eficiență energetică în ultimii zece ani, Schneider Electric a realizat o reducere de 28% a consumului de energie (în prezent 37% din 2004) și a obținut o certificare IS0 50001 ..

   Smiling salesman in electronics store, sustainability services, digital economy.
  • Exploatarea finanțării creative

   O mare universitate din sud-vestul SUA, cu un buget limitat avea nevoie disperată de îmbunătățiri de echipamente. Serviciile de contractare a performanței de la Schneider Electric i-au oferit o alternativă creativă. Cu ajutorul contractării performanței, universitatea a finanțat îmbunătățirile necesare în timp, folosind economiile de costuri energetice garantate pe durata perioadei de rambursare.

   College graduate looking at college building
   Clădire cu apartamente în prezent în construcție, cu expansiune, clădiri inteligente, un oraș inteligent.

   Provocări

   Optimizarea consumului de energie și de resurse vă permite să reduceți costurile, dar găsirea acestor oportunități în instalațiile dumneavoastră poate fi o provocare. Oportunitățile de optimizare și eficiență pot varia foarte mult în funcție de echipamentul și procesele din instalațiile dumneavoastră. Identificarea și prioritizarea acestor proiecte poate fi o provocare, dar economisirea energiei o amortizează.
   O imagine a unei clădiri inteligente din cărămidă în timpul sezonului de toamnă.

   Modernizări ale infrastructurii și îmbunătățirea eficienței energetice

   Executați proiecte de eficiență cu rentabilitate masurabilă, verificabilă.

   De ce să lucrați cu Schneider Electric?

   • Text implicit alternativ Reduceți consumul de energie Profesioniștii noștri în domeniul eficienței împrumută expertiza lor clienților care doresc să diminueze consumul de energie. De la concept la finalizare, oferim îndrumare completă pentru fiecare etapă a proiectului.
   • Text implicit alternativ Țintiți sustenabilitatea Experții noștri sunt unic calificați pentru a vă ajuta să optimizați avantajele eficienței energetice, cu o gamă largă de servicii care acoperă tot, inclusiv soluții de energie regenerabilă și asistență de certificare a eficienței clădirii.

   Informaţii reale

   • Text implicit alternativ Producătorii pot reduce consumul cu 5-15%, prin inițiative de eficiență.
   • Text implicit alternativ Eficiența energetică este simplă, accesibilă și eficientă și determină economii de costuri la instalația dumneavoastră.
   • Text implicit alternativ Economiile preconizate sunt de 20 de milioane $ dacă eficiență energetică este îmbunătățită în clădiri comerciale și industriale cu 10%.
   • Text implicit alternativ 5% Eficiență realizabilă prin schimbări de comportament.