• Default Alternative Text

  Suport pentru certificare și conformitate

  Îmbunătățirea gestionării energiei concomitent cu reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și a consumului de energie

  Default Alternative Text

  Provocări

  Vreți o întreprindere mai eficientă și durabilă și există mai multe direcții pe care le puteți urma. Certificarea ISO 50001 este logică și, uneori, obligatorie, dacă aveți resursele interne necesare pentru a obține și menține certificarea. Trebuie să luați în considerare competențele personalului și dacă acesta are expertiza necesară pentru a îndeplini obligațiile de certificare.
  • Îmbunătățirea afacerii dvs.

   Indiferent dacă obiectivul dvs. este de a deveni mai durabil, de a utiliza mai puține resurse, de a achiziționa energie mai eficient sau toate cele de mai sus, Schneider Electric este singurul partener care vă poate ajuta cu tot ce aveți nevoie .. Ca parte a procesului de planificare strategică, vi se va atribui un singur punct de contact de la Schneider Electric Noi vom identifica scopurile dvs, marjele de risc ale energiei, planurile de acțiune și programarea activităților

  • De ce Schneider Electric?

   • Un sistem robust de gestionare care ajută la îmbunătățire.
   • Consolidarea brandului corporatist ca fiind sustenabil și responsabil față de mediu
   • Abordarea proactivă a gestionării energiei pentru a trece înaintea cerințelor viitoare determinate de guvern sau de piață.
  • O diferență pe care o meritați

   Capabilitățile Schneider Electric în certificarea ISO 50001 sunt de neegalat în termeni de piață ca abordare și experiență.
   Sediul nostru internațional din Paris, Franța, a fost primul loc certificat ISO 500001, la nivel global Din 2011, am început procesul de certificare a tuturor instalațiilor. De la începutul anului 2015, mai mult de optzeci de locații au fost certificate. Noi folosim lecțiile învățate în timpul certificării propriilor noastre facilități pentru a vă îmbunătăți experiența dvs de certificare ISO 50001.
  Indiferent de vârsta echipamentului, avem opţiuni de servicii care includ întreţinerea, gestionarea de la distanţă, piese de schimb, instruirea, modernizarea şi consultarea; aliniate la 5 faze-cheie ale ciclului de viaţă al gestionării resurselor. Muncitor și manager în depozit
  Implementarea cu succes a standardului ISO 50001 depinde de angajamentul tuturor nivelurilor și funcțiilor organizației în care sunt stabilite politicile energetice. Procesele și procedurile coerente sunt critice pentru susținerea programului, în timp ce explorarea continuă și îmbunătățirea vor continua să ducă mai departe politica de energie eficientă.
  • Text alternativ implicit
   Vizualizați aspectele legate de energie și de durabilitate în mod strategic, asigurându-vă că toate deciziile se bazează pe integritatea financiară și operațională a fiecărei instalații și clădiri.
  • Text alternativ implicit
   Profitați de Schneider Electric ca de o extensie a organizației dumneavoastră, care va asigura conducerea pentru întregul program de management al energiei și durabilității.
  • Text alternativ implicit

   Implementați un program structurat, de gestionare a energiei, cu o abordare scalabilă, standardizată care crește angajamentul, responsabilitatea și conduce la o îmbunătățire continuă a performanței energetice la toate nivelurile organizației.