Romania

Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

 • Businessman and engineer using computer in factory, facility management software, sustainability consulting.

  Planificarea eficienței

  Permițând economii imediate de costuri de energie prin intermediul unor proiecte mici sau pe cost 0 și orientare către proiecte intensive de capital

  Text implicit alternativ

  Provocări

  Nu aveți un buget mare disponibil pentru a permite îmbunătățirea eficienței energetice în instalațiile dumneavoastră. Aveți nevoie de o modalitate de a identifica proiecte specifice pentru reducerea consumului de energie și de a colabora rapid și rentabil. În continuare, proiectele dvs trebuie analizate și prioritizate înainte de alocarea banilor și a timpului.
  • Îmbunătățirea afacerii dvs.

   Indiferent dacă obiectivul dvs. este de a deveni mai durabil, de a utiliza mai puține resurse, de a achiziționa energie mai eficient sau toate cele de mai sus, Schneider Electric este singurul partener care vă poate ajuta cu tot ce aveți nevoie. Ca parte a procesului de planificare strategică, vi se va atribui o singură persoană de contact de la Schneider Electric. Împreună cu dvs și echipa dvs, vom identifica obiectivele, marjele riscului energetic, planuri de acțiune și programe în timpul lansării dvs.
  • De ce Schneider Electric?

   • Prin programul nostru personalizabil EnergySTEP, obiectivul nostru este de a livra nivelul adecvat de servicii pentru a satisface nevoile dumneavoastra. Putem include identificarea proiectelor de capital, servicii de monitorizare a energiei și de implementare a proiectelor de energie.
   • În abordarea Planului de acțiune în colaborare (PAC), inginerii Schneider Electric lucrează in colaborare cu 4 până la 12 din instalațiile dumneavoastră pentru a identifica și dezvolta proiecte de reducere a energiei. Această abordare combină formarea și vizibilitatea pentru a determina eficiența energetică la toate nivelurile organizației.
   • Prin abordarea noastră Plan de Acțiune model (MAP), vom identifica proiecte de economisire a energiei la 4 până la 6 din instalațiile dumneavoastră pentru a vă ajuta să identificați și exploatați proiectele energetice în orice locație geografică.
  • O diferență pe care o meritați

   • Colaborarea cu Schneider Electric cu privire la planificarea eficienței energetice este o abordare interactivă a gestionării energiei. Noi nu furnizăm pur și simplu un audit energetic, ci încurajăm dreptul de proprietate și oferim șansa ca proiectele să ajungă la finalizare.
   • Inginerii noștri ascultă obiectivele pentru eficiența energetică și ideile dvs despre ceea ce doriți să realizați și le transformă într-un plan de atac.
   • Avem instrumentele si experienta pentru a deveni partenerul de management al energiei, de la idee la punerea în aplicare, precum și la monitorizarea continuă a eficienței energetice.
  Text alternativ implicit

  Planificarea eficienței

  Fie că aveți în cadrul companiei dvs. o echipă cu experiență care are nevoie de un pic de orientare cu privire la punctul de la care să înceapă, sau aveți capacități limitate la fața locului pentru a identifica oportunitățile, Schneider Electric este aici pentru dvs. Noi vă putem ajuta să demarați programul global de eficiență energetică, să construiți interesul eficiența energetică în cadrul organizației dvs. și să identificați proiecte de reducere a consumului de energie.
  • Bărbat de afaceri utilizând un telefon mobil lângă un turn de distribuție electrică
   Reduceți consumul de energie cu 5% până la 10%
  • Text alternativ implicit
   Identificați proiectele și oportunitățile comune în întregul portofoliul al instalației.
  • Text alternativ implicit
   Identificați oportunitățile de reducere a costurilor
  • Text alternativ implicit
   Bucurați-vă de o perioadă de rambursare a proiectului de capital de 3 ani sau mai puțin.
  • Text alternativ implicit
   Aflați cum eficiența energetică este cea mai simplă și eficientă metodă de a reduce costurile în instalațiile dvs
  • Text alternativ implicit
   Reduceți imediat și în mod real costurile prin implementarea proiectelor de cost redus și prin planificarea viitoarelor proiecte de capital.