Romania

Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

 • Default Alternative Text

  Servicii de bonusare și reduceri

  Cuprinderea fondurilor de utilități pentru a ajuta la compensarea costurilor proiectelor de eficiență energetică

  Default Alternative Text

  Provocari

  Nu aveți nevoie de un audit profesional în locatii pentru a ști că echipamentele și procesele dumneavoastră nu sunt la nivelul optim în ceea ce priveste eficiența energetică. Proiectele dumneavoastră în utilitati pot fi eligibile pentru reduceri și stimulente, dar nu știți de unde să începeți procesul. Reduceri nesolicitate înseamnă oportunități pierdute.
  • Îmbunătățirea afacerii dumneavoastra

   Navigarea prin procesul reducerilor și stimulentelor poate fi complexă pentru organizații. Experții de la Schneider Electric oferă o soluție la cheie pentru a identifica și procesa reducerile și stimulentele pentru clienții cu proiecte în Statele Unite și Canada. Acest program cu servicii complete oferă asistență pentru proiecte noi de construcții, remodelare, de consolidare și menținere a capitalului.
  • De ce Schneider Electric?

   • Calcularea si obtinerea banilor proveniți din reduceri și stimulente pentru proiectele clienților ca parte a serviciului nostru Rebate Management
   • Acces la peste 30 000 de programe în întreaga lume
   • Coordonarea procesului de proiect între client, vânzători și utilități.
  • Diferența

   • Experții de la Schneider Electric se concentrează pe obiectivele programului pentru a se asigura că proiectele dumneavoastra sunt derulate în mod adecvat și eficient.
   • Suntem pasionați de dezvoltarea și implementarea de soluții durabile, solide financiar. Ne angajăm să furnizăm cele mai bune soluții companiei dumneavoastră.
  Text alternativ implicit
  Utilitatile alocă miliarde de dolari in fiecare an pentru servicii de bonusare și stimulente. Dumneavoastra plătiți aceste programe, sunt banii dumneavoastra. Noi recuperăm acești bani, care pot ajuta la compensarea costurilor de capital și la disponibilitatea resurselor. Optimizarea eficienței energetice a instalației dumneavoastra poate îmbunătăți profitul și portofoliul de sustenabilitate, în același timp.

  Beneficii

  • Text alternativ implicit
   Vizualizați energia și sustenabilitatea in mod strategic, asigurându-vă că deciziile sustin toate aspectele organizației dumneavoastră.
  • Text implicit alternativ
   Concentrați-vă pe funcțiile de bază pe măsură ce identificăm oportunități de reduceri și stimulente, observați utilitatea și depuneți toată documentația.
  • Doi bărbați care privesc laptopul într-un centru de date de rețea, software de gestionare a energiei, eficiență energetică
   Accesați un raport care include toate reducerile active in curs, reducerile aplicate de care ati beneficiat pana in prezent și toate proiectele care nu s-au calificat pentru stimulente.