Romania

Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

 • Default Alternative Text

  Soluții în domeniul energiei regenerabile

  Următoarea generație a energiei

  Default Alternative Text

  Provocări

  Companiile sunt în căutare de surse alternative de combustibili pentru a reduce costurile și impactul asupra mediului, ca parte a inițiativelor de sustenabilitate. Prejudecata intalnita de cele mai multe ori este aceea ca energia regenerabilă costă mai mult. Energia sustenabilă reprezintă o investiție bună, curată, care sporește eficiența și reduce costurile.
  • Imbunatatirea afacerii dumneavoastra

   Schneider Electric vă ajută să deveniți rentabili pe piețele emergente de energie din surse regenerabile abordând în primul rând obiectivele legate de fezabilitate costuri și obiectivele corporatiste. După ce s-au stabilit obiective și s-a determinat caracterul practic al investiției, vă vom sustine in implementarea proiectelor sustenabile pentru compania dumneavoastra.
  • De ce Schneider Electric?

   • Reduce amprenta de carbon
   • Sustenabilitate este esentiala in relatia cu clientii dumneavoastra si alti parteneri 
   • Profitați de reducerile și stimulentele oferite de guvern
   • Energia din surse regenerabile este o investiție inteligentă pentru oricine care se concentrează pe reducerea costurilor generate de energie
  • O diferență pe care o meritați

   Schneider Electric vă arată drumul atunci când este vorba de energie, infrastructură, procese industriale, automatizarea clădirilor și a centrelor de date si retelelor. Angajamentul nostru este de a ajuta persoanele și organizațiile să profite din plin de energie prin valorificarea expertizei noastre într-o multitudine de sectoare. Ne concentrăm pe acțiunea de a face energia sigură, fiabilă, eficientă, productivă și verde.
  Text implicit alternativ
  Prezența noastră globală ne permite să raspundem cererilor tot mai mari cu care organizațiile se confruntă, în scopul de a satisface nevoile de resurse energetice. Coroborat cu obiectivele afacerii dumneavoastra, serviciul nostru de consultanta cu privire la energia din surse regenerabile vă poate ajuta să realizați economii de costuri, eficiență energetică, reducerea emisiilor de dioxid de carbon și reducerea riscurilor.