Romania

Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

 • Female worker using a touchscreen computer viewing big data analytics, digital economy.
  Soluții tehnologice pentru colectarea și monitorizarea datelor de sustenabilitate și de energie pentru o unitate sau toată compania pentru raportare și analiză

  Măsurarea, monitorizarea și raportarea

 • Sunteți pregătiți pentru sustenabilitatea energiei și managementul 'big data'?

  Descoperiți cum o platformă cloud poate colecta datele colective și poate analiza modalitățile de reducere a costurilor cu energia pentru a deveni mai eficienți energetic.

 • Earth Rangers își îmbunătățesc imaginea

  Descoperiți cum Earth Rangers a primit certificarea de platină LEED cu ajutor unui sistem de management a energiei.

 • Auditarea facturilor de energie aduce economii de 300.000 $ unei firme producătoare de sticlă

  Producătorul global de sticlă se bazează pe analiza și cercetarea detaliată realizata de catre Schneider Electric când auditează facturile sale de energie. Identificarea și rezolvarea proactivă a erorilor costisitoare poate afecta direct bilanțul financiar al unei companii

  Aflați mai multe
  Two workers discuss beverage facility management
 • Producător auto economisește 30.000 $ prin evitarea penalizărilor de întârziere cu proces de plată centralizat a facturilor

  Producător global de sticlă se bazează pe analiza și cercetarea detaliată a Schneider Electric când auditează facturile sale de energie. Identificarea și rezolvarea proactivă a erorilor costisitoare poate afecta direct bilanțul financiar al unei companii.

  Aflați mai multe
  Engineer involved in facility management
  oameni de afaceri cu diagrame și tablete comparând datele de management aferente energiei

  Provocări

  Aveți ținte importante de a reduce costurile și consumul de energie, însă nu aveți datele care vă ajute să le atingeți. Aveți sedii în toată țara sau pe tot globul. Trebuie să colectați datele din toate aceste sedii pentru a monitoriza și analiza consumul de resurse și a mări eficiente. Aveți o echipă mică și aveți nevoie de expertiză pentru a vă ajută să înțelegeți toate aceste date.
  O echipă de bărbați vizualizează software-ul de management a energiei pe ecranul unui calculator.

  De ce să lucrați cu Schneider Electric?

  • Text alternativ implicit

   Tehnologie inovatoare

   Oferim soluții software care să răspundă la fiecare cerință unică. Fie că este la sediu sau SaS; avem o soluție tehnologică pentru nevoile dvs. de big data.

  • Pictogramă EcoXpert

   Expertiză externalizată

   Experții noștri sunt pasionați să vă ajute să economisiți energie și sunt o resursă dedicată pentru a vă ajuta să vă creșteți eficiența.

  Informații reale

  • Text alternativ implicit Peste 30% din companii nu folosesc tehnologia pentru a gestiona și controla consumul de energie.
  • Text alternativ implicit 88% din organizații au declarat că trebuie să-și îmbunătățească raportarea pe energie.