Romania

Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

 • Default Alternative Text

  Soluții pentru micro-rețele

  Default Alternative Text

  Provocări

  Cu soluțiile noastre personalizate, abordarea flexibilă și expertiza dovedită, vă oferim micro rețele avansate care oferă independența rețelei fără a renunța la beneficiile unei rețele centrale. Vă ajutăm să câștigați o durată maximă de disponibilitate și capabilități de management a energiei care erau anterior disponibile doar marilor producători și distribuitori de curent.
  • Îmbunătățirea afacerii dvs.

   Soluțiile noastre pentru micro-rețele sunt personalizate pentru nevoile dvs. specifice. Prin managementul cererii și ofertei, soluțiile noastre se adaptează producției dvs., luând în considerare vârfurile de consum și costurile variabile ale energiei.
  • De ce Schneider Electric?

   Soluții inteligente de management al energiei pentru a vă face sursele de generare mai inteligente.
  • O diferență pe care o meritați

   Sprijiniți de peste 700 de proiecte până în prezent, dispunem de experiență dovedită în micro-rețele și împreună cu dvs. putem oferi o soluție personalizată pe măsura nevoilor dvs.
  Text implicit alternativ

  Micro-rețea inteligentă

  Nu vă puteți baza pe energia de la rețea pentru fiabilitatea și calitatea de care aveți nevoie pentru operare. Chiar și penele scurte de curent sau calitatea scăzută a energiei pot provoca haos pentru întreprinderea dvs., ca să nu mai vorbim de problemele de distribuție internă care vă pot afecta operațiile prin mărirea timpului de inactivitate, pierderile de inventar, întârzierea proceselor sau defectarea echipamentelor.

  Beneficii

  • Text implicit alternativ

   Fiabilitate și securitate a energiei
  • Text implicit alternativ

   Eficiență și optimizare
  • Text implicit alternativ

    Sustenabilitate a energiei