Romania

Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

 • Default Alternative Text

  Soluții de monitorizare a energiei electrice

  Gestionați ceea ce măsurați.

  Om de afaceri lucrând la calculator, software de management a energiei, analize big data.

  Provocări

  Preluați controlul asupra alimentării cu electricitate și energiei.
  Extindeți la maxim timpul de funcționare al sistemului electric, asigurați o calitate bună a alimentării electrice, reduceți consumul dvs. general de energie și controlați cât plătiți pentru aceasta.
  • Îmbunătățirea afacerii dvs.

   Soluțiile noastre vă permit să identificați mai bine și să îmbunătățiți următoarea etapă a ECM (măsurile de conservare a energiei) prin utilizarea software-ului dvs. de management. Acestea vor contribui la o sursă de alimentare electrică mai eficientă și mai fiabilă, la rate mai mici de defectare a echipamentelor, rezultând în întreruperi operaționale minime. Unele operațiuni trebuie să se desfășoare 24/7/365 și de aceea companiile cu operațiuni critice apelează la Schneider Electric, expertul în soluții critice de alimentare electrică.
  • De ce Schneider Electric?

   Soluțiile noastre de management a alimentării electrice oferă informații inteligente care vă ajută să gestionați proactiv consumul de energie și cheltuielile operaționale în timp ce susțineți luarea de decizii strategice și cele mai bune practici în managementul energiei. Acestea vă vor ajuta să creșteți eficiența energetică, să utilizați la maxim activele existente și să reduceți emisiile fără a compromite rezultatele sau calitatea produsului.
  • O diferență pe care o meritați

   Dorim să fim partenerul dvs. de încredere pentru energie. Oferindu-vă decenii de expertiză în managementul sistemelor electrice, producerea de tehnologie și integrarea hardware/software, vă oferim soluții adaptate nevoilor dvs. care vă permită să urmăriți utilizarea energiei, monitorizarea condițiilor interne de alimentare și luare de decizii la timp care aduc economii.
  Lucrător industrial în camera de comandă

  Aplicaţii

  Beneficii

  • Text alternativ implicit
    
   Extinderea la maxim a fiabilității și performanței rețelei.
  • Text alternativ implicit
    
   Optimizarea sistemului de distribuție a alimentării electrice.
  • Bărbat care se uită la documente în timp ce vorbește la telefon
    
   Îmbunătățirea performanțelor finale.