Romania

Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

 • Casual team discussing energy and sustainability around a computer, sustainability consulting

  Servicii pentru energii sustenabile

  Mai întâi, imaginați-vă o întreprindere eficientă energetic, sustenabilă si eficientă din punct de vedere al costurilor. Apoi, descoperiți serviciile noastre de energie și sustenabilitate, inclusiv managementul big data, pentru a transforma această viziune în realitate.

  Consultați ghidul
 • Default Alternative Text

  Sustenabilitatea se cazeaza la Hilton

  Lantul international de hoteluri confirma ca Schneider Electric imbunatateste eficienta, experienta si inovatia proprietatilor sale.

  Vizionati clipul
  • Sunteți pregătiți pentru Big Data? Managementul energiei și sustenabilității pentru corporații

   Descoperiți cum o platformă cloud la nivelul întreprinderii poate colecta și analiza date pentru a spori eficiența și a reduce costurile.

  Prezentare generală a două perechi de mâini analizând date importante sub forme de diagrame si grafice pe suport de hârtie și pe o tabletă, raportarea durabilității.

  Provocări

  Doriți să sporiți gradul de transparență al companiei pentru a vă îndeplini obiectivele privind energia și sustenabilitatea? Asigurarea reducerii costurilor de operare și fiabilitatea sporită a alimentării cu energie sunt prioritățile dumneavoastra. Resursele dumneavoastra sunt limitate dar aveți nevoie de informațiile necesare pentru a înțelege starea curentă și cel mai bun mod de prioritizare a proiectelor.
  Clădire comercială cu multe ferestre pentru eficiență energetică, clădiri inteligente în orașe inteligente.

  Mariti eficiența și profitabilitatea

  Informaţii reale

  • Pictograma albastră a pământului cu Europa și Africa In Europa, prețurile gazelor naturale au crescut cu peste 50% într-un an.
  • Text implicit alternativ 86% dintre companii utilizează foi de calcul pentru urmărirea datelor utilitătilor, dar numai 33% dintre acestea sunt satisfăcute de rezultate. 88% dintre aceste foi de calcul conțin erori.