Romania

Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

 • Default Alternative Text
  Echilibrarea riscurilor și recompenselor cu costurile energiei

  Servicii strategice de aprovizionare cu energie

 • Compararea opțiunilor de energie en gros și retail

  Descoperiți cum o platformă cloud poate colecta și uni datele companiei pentru analiză, permițând cresterea eficientei și reducerea costurilor

 • Generarea sigurantei bugetare

  Un centru global de date cu peste 100 de sedii a avut nevoie de previziuni exacte a cheltuielilor sale operaționale, chiar și a taxelor premium de la furnizorul său de energie electrică. Abordarea noastră creativă nu numai că a oferit certitudine bugetara și a evitat taxările premium, dar a și adus economii de 5,8 milioane $ în Singapore. O strategie similară a fost implementată în SUA, Regatul Unit și în Australia.

  server racks in a server room, big data analytics
 • Oferirea de servicii complete de furnizare a energiei electrice

  Acum opt ani, un lider mondial în productia de aperitive, produse alimentare și băuturi non-alcoolice și-a transferat programul său complex și mereu in schimbare de energie către Schneider Electric. De atunci, am combinat achiziția de energie, analiza tarifelor, dezvoltarea bugetului și raportarea online de energie pentru a aduce economii de milioane: aproape 7 milioane $ doar în ultimul an.

  Conveyor belt filled with bread, machine control, food and beverage.
 • Identificarea oportunităților de economisire în orice context

  Costurile cu electricitatea ale unei companii miniere internaționale au crescut cu 110% într-o perioadă de cinci ani. Pentru a controla costurile și a face economii, analiștii noștri au evaluat furnizorii din piață pentru a găsi un partener de încredere. În colaborare cu furnizorul și clientul, Schneider Electric a deschis piața din Michigan și a generat peste 30 milioane $ în economii anuale pentru clientul său, o economie de 20% la o cheltuială de aproape 150 milioane $ pentru electricitate.

  Mining industry, Workers by excavation machinery in Spain
  Om de afaceri privind un oraș, oraș inteligent, urbanizare

  Provocări

  Dețineti timp și resurse limitate dedicate gestionării energie. Principalul dvs obiectiv este reducerea - sau cel puțin menținerea - costurilor de energie la nivelul perioadei anterioare, dar dvs știți că e nevoie de mai mult decât atât. Aveți nevoie de contracte avantajoase de energie, dar nu sunteți siguri când să cereti o oferta de pret. Vă doriți o înțelegere mai bună a tuturor oportunităților energetice de astăzi și să va gestionati bugetul cu încredere pe viitor.
  oraș pe malul unui râu, noaptea, construirea automatizării

  Soluții de aprovizionare cu energie

  Serviciile de aprovizionare cu energie sunt concepute pentru a descoperi oportunități, a face economii și pentru a reduce din costuri

  De ce să lucrați cu noi

  • Text alternativ implicit

   Evitarea costurilor și generarea de economii

   Descoperiți peste tot oportunități de economisire. Generam economii cuantificabile prin opțiuni de cumpărare avansată bazată pe sincronizarea cu piața și furnizorul (piețe de-reglementate) precum și prin cele mai favorabile tarife (piețele reglementate).

  • Text alternativ implicit

   Asigurarea bugetului

   Datele înlătură dubiul. Costurile cu energia electrica din trecut și prezent trebuie evaluate cu atenție pentru o bugetară exactă pentru viitor. Folosim o abordare în funcție de date pentru a crea bugete de energie care asigură precizie și construiesc încredere.

  Informații reale

  • Text implicit alternativ 8.089 TWh: Cantitatea de electricitate consumată în SUA în 2013
  • Text implicit alternativ 13%: Procentul de producție de energie din SUA reprezentat de energia regenerabilă
  • Text implicit alternativ 31%: Porțiunea de consumul general de gaz natural din SUA folosit în sector electric pentru producția de energie
  • Text implicit alternativ 10: Numărul de state care participă la licitațiile de emisii de carbon. 35 de state au legislație pentru standardele portofoliului de resurse regenerabile (RPS).