Romania

Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

 • Default Alternative Text
  Soluții complete de sustenabilitate a companiei

  Servicii de sustenabilitate

 • Parteneriatul nostru cu SAC

  Schneider Electric a dezvoltat platforma tehnologică utilizată în Indexul Higg realizat de Sustainable Apparel Coalition (SAC), pentru a ajuta organizațiile să standardizeze procesul de măsurare și evaluare a performanțelor de mediu ale produselor de îmbrăcăminte la toate nivelurile.

  A man using a tablet in front of a nearly finished constructed building, internet of things, smart city.
 • Vă împărtășim pasiunea pentru sustenabilitatea corporatistă

  Jean-Pasal Tricoire, CEO al Schneider Electric, ne spune care sunt principiile sale legate de sustenabilitate.

  Doi oameni de afaceri în costume dând mâna, sustenabilitate în afaceri, consultanță de sustenabilitate.

  Provocări

  Trebuie să satisfaceți cerințele acționarilor, clienților și angajaților pentru raportarea cifrelor de sustenabilitate. Transparența companiei este crucială la dezvoltarea unei strategii și dezvoltarea de proiecte de sustenabilitate care oferă rezultate măsurabile. Trebuie să reduceți riscul în timp ce promovați inovația și performanța financiară.
  Vedere de noapte a liniei orașului Chicago, oraș inteligent, peisaj urban

  Soluții de sustenabilitate a companiei

  Soluții de livrare a proiectelor care satisfac țintele de sustenabilitate.

  De ce să lucrați cu Schneider Electric?

  • Text alternativ implicit

   Dezvoltă o strategie de sustenabilitate

   Oferim strategii complete care ajută clienții să înțeleagă unde se află azi și îi ajutăm să își atingă țintele de mâine.

  • Pictogramă EcoXpert

   Asigurăm eficiență și susținem rezultatele

   Soluțiile noastre ajută clienții să își atingă țintele de sustenabilitate prin reducerea utilizării de energie. Monitorizăm continuu rezultatele și garantăm progresul și continuăm să dezvoltăm noi eficiențe.

  Informații reale

  • Pictograma implicită SE 84% din rapoartele de sustenabilitate ale CEO-ului sunt discutate la nivelul consiliului de administrație.
  • Pictograma implicită SE 76% dintre CEO cred că sustenabilitatea inclusă în activitățile principale va aduce creșteri de venit și noi oportunități.
  • Pictograma implicită SE 93% dintre CEO cred că măsurarea impactului total al unei organizații conduce la decizii mai bune și la o reputație mai solidă decât utilizarea doar a raportării financiare.
  • Pictograma implicită SE Din 2006, companiile listate în Carbon Disclosure Leadership Index (CDLI) au livrat mai mult decât dublul veniturilor din Global 500.