Romania

Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

 • Default Alternative Text
  Asigurați-vă că strategia dvs. oferă beneficii fundamentale

  Optimizarea portofoliului pentru dezvoltare sustenabilă

  Default Alternative Text

  Provocări

  Convertiți strategia în impact. Indiferent dacă strategia dvs. include economii de costuri, îmbunătățirea mărcii, poziționarea față de investitor sau inovația produselor și serviciilor, noi suntem aici pentru afacerea dvs. Vă putem ajuta să vă aliniați țintele și obiectivele de sustenabilitate.
  • Îmbunătățirea afacerii dvs.

   Lucrăm împreună cu dvs. pentru a înțelege strategia de sustenabilitate a afacerii dvs. și pentru a implementa schimbări care sporesc performanța. Ca un adevarat furnizor de soluții, implementăm soluții complete care sprijină strategia dvs.
  • De ce Schneider Electric?

   Portofoliul nostru de servicii de optimizare este centrat în jurul implementării de modificări ale proceselor care acționează performanța. Dispunem de o rețea globală de experți în achiziții și externalizare pe deplin capabili de executarea strategiei dvs. de sustenabilitate. Vă ajutăm să implementați aceste schimbări în organizația dvs. la momentul oportun.
  • O diferență pe care o meritați

   Dispunem de capabilități profesioniste într-o gamă largă de funcții de sustenabilitate, împreună cu rețeaua noastră globală de experți.

   Ca un adevarat furnizor de soluții, oferim soluții complete care se potrivesc strategiei dvs.

  Text alternativ implicit

  Optimizarea portofoliului

  Ne concentrăm pe modificarea proceselor până la etapa de produs și gândim inovator pentru a genera acțiuni și performanță. Aveți acces la o rețea globală de experți care transformă strategia în rezultate și pentru a obține un program solid de sustenabilitate pentru afacerea dvs.