Romania

Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

 • Default Alternative Text
  Raportați ușor și cu încredere

  Raportarea sustenabilității

  Default Alternative Text

  Provocări

  Persoanele cheie implicate, cum ar fi clienții, angajații și acționarii, cer transparență în operațiunile dvs. Trebuie să puteți compila date din mai multe sisteme, să urmăriți progresul și să asigurați o raportare exactă pentru a satisface cerințele lor.
  • Îmbunătățirea afacerii dvs.

   Raportarea progresului inițiativelor dvs. de sustenabilitate este cheia unui program și strategii de succes. Vă vom ajuta să colectați, gestionați și să raportați exact date către toate persoanele implicate din interiorul și exteriorul organizației dvs.
  • De ce Schneider Electric?

   Soluțiile de raportare a sustenabilității sunt îndreptate spre susținerea designului de inventar de sustenabilitate și colectarea și agregarea permanentă de date de mediu, de responsabilitate socială a companiei și a altor tipuri de date. Consultantul de resurse este o platformă lider în domeniu de management al datelor și al informațiilor utile de afaceri, ceea ce permite colectarea eficientă și transparentă a datelor. Experții noștri stabilesc procese și sisteme care asigură o acuratețe și transparență sporite ale datelor. După compilare, expertiza noastră cu standardele de raportare maximizează recunoașterea persoanelor interesate și crearea de valoare.
  • O diferență pe care o meritați

   - Tehnologie premiată, lider în domeniu, pentru a vă oferi instrumentele necesare pentru raportarea completă a sustenabilității
   - O echipă globală de experți pentru a vă ghida pe parcurs 
   - Cunoștințe din domeniu care vă informează despre cele mai bune practici de raportare
  Text alternativ implicit

  Transparența raportării continuă să fie cerută de persoanele implicate. Abilitatea de a asigura și raporta pe baza acestor date poate fi critică pentru succesul afacerii. Permiteți serviciilor Schneider Electric de raportare a sustenabilității să ușureze încărcarea dvs. administrativă în timp ce vă asigură succesul.

  Avantaje

  • Text alternativ implicit
   Îmbunătățește transparența în operațiunile dvs. și construiește încredere printre persoanele interesate.
  • Text alternativ implicit
   Urmărește progresul inițiativelor de eficiență energetică și sustenabilitate, identifică zonele care se pot îmbunătăți.
  • Text alternativ implicit
   Date complete de energie și sustenabilitate într-o singură platformă comună pentru a raporta eforturile către persoanele cheie interesate.