Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • A man squatting in front of a server console with his laptop.

   Servicii de instalare

   Provocări

   Instalarea corespunzătoare este importantă

   Instalarea și punerea în funcțiune certificată a soluției asigură că echipamentele dumneavoastră sunt configurate pentru performanțe optime, economisind timp și bani, și extinzând durata de funcționare a soluției hardware. Serviciile noastre de instalare sunt structurate astfel încât să puteți alege ceea ce doriți

   Serviciile de Instalare oferă descriere

   Text implicit alternativ
   • Soluții

    Serviciile de asamblare și de pornire de la Schneider Electric CPCS asigură că soluțiile de alimentare și răcire sunt instalate în mod corespunzător, iar opțiunile noastre flexibile de planificare se vor potrivi nevoilor dumneavoastră de afaceri.
   • Propunere de valoare

    Cumpărarea de servicii de instalare de la Schneider Electric vă permite să profitați de expertiza tehnică în cadrul proiectelor dobândită din anii de experiență în proiectarea și implementarea de soluții complexe de infrastructură.
   • Diferenţiere

    Profesioniștii noștri de service autorizați se vor asigura că soluția este instalată în mod corespunzător pentru exploatare fiabilă și eficientă.