Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • A Schneider Electric employee showing sustainability reporting to a man in the server room with data centers, data center management.

   Servicii de întreținere gestionate

   Provocări

   Protejarea centrului de date împotriva riscului

   Mentenanta servicilor coordonate include managementul serviciilor vendorilor, care vă oferă o soluție completă pentru gestionarea tuturor contractelor de întreținere de furnizor și coordonarea activităților de întreținere. Schneider Electric va furniza un centru de date cu înaltă expertiză pentru a fi la fața locului în timpul evenimentelor de întreținere critica, pentru a monitoriza activitatea folosind o metodă detaliată de procedură (MOP) și urmând protocoale strict elaborate special pentru activități critice de întreținere a instalației.

   Serviciile de Întreținere Gestionată oferă descrieri

   Text implicit alternativ
   • Soluții

    Serviciul de întreținere gestionat oferă o soluție simplificată pentru gestionarea mai multor furnizori în centrul dumneavoastră de date. În plus față de un singur punct de contact, acest serviciu include experți la fața locului și rapoarte periodice pentru a revizui activitățile și pentru a discuta eventualele îmbunătățiri.
   • Propunere valoare

    • Punct unic de contact pentru toate serviciile de întreținere, cu achiziții, facturare și gestionare centralizată a contractelor pentru prestarea de servicii de către furnizori.
    • Supravegherea furnizorilor la fața locului și gestionarea schimbărilor reduce riscul în timpul activităților de întreținere.
    • Recomandări pentru îmbunătățirea fiabilității bazate pe perspective specifice locației
   • Diferenţiere

    Fluidizează operațiunile centrului de date cu o singură sursă de întreținere, plus experți la fața locului atunci când este necesar.