Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Business man viewing a graph on his tablet, big data analytics, sustainability reporting.

   Servicii de monitorizare de la distanță

   Provocări

   Starea și condiția echipamentelor de urmărire la distanță

   Serviciul de monitorizare la distanță poate fi implementat ca un nivel primar sau secundar de sprijin pentru a anticipa, urmări și remedia problemele locului într-un mod eficient și în timp util. Portalul ușor de utilizat oferă clienților un acces facil la datele operaționale actualizate, starea inventarului și rapoartele generate în mod dinamic.

   Serviciul de monitorizare la distanță oferă descriere

   Text alternativ implicit
   • Soluții

    Obțineți adevărata liniște sufletească beneficiind de un serviciu care capturează potențiale probleme înainte ca acestea să devină semnificative. RMS reduce complexitatea operațională și de gestionare în timp ce eliberează resurse interne.
   • Propunere de valoare

    Îmbunătățiți eficiența, productivitatea și fiabilitatea infrastructurii critice cu acest serviciu bazat pe web în timp real.
   • Diferenţiere

    Cu serviciul Schneider Electric de monitorizare de la distanță, clienții pot avea liniște sufletească știind că infrastructura lor fizică este monitorizată de experți instruiți, 24 de ore pe zi.