• Default Alternative Text

  Servicii de modernizare

  Provocări

  Soluții pentru îmbătrânirea UPS-ului

  Atunci când infrastructura critică se învechește, este expusă la un risc mai mare și timpi de nefuncționare neașteptați datorita componentelor uzate. Serviciile noastre de modernizare vă oferă soluții pentru a vă crește disponibilitatea în timp ce maximizați investiția.

  Serviciile de modernizare oferă descriere

  Text alternativ implicit
  • Soluții

   Serviciul modular de revitalizare a alimentării (MPRS) oferă un serviciu cuprinzător de înnoire a UPS-urilor din locația clientului pentru soluții UPS modulare. MPRS este soluția ideală pentru clienții care doresc să extindă durata de viață utilă a UPS-urilor modulare. Sistemul dumneavoastră este actualizat în condiții de siguranță de către profesioniști de service autorizați și va continua să funcționeze la performanțe maxime.
  • Propunere de valoare

   Serviciile de modernizare reprezintă o abordare accesibilă pentru a extinde durata de viață fiabilă și pentru a moderniza sistemul UPS cu cele mai noi tehnologii.
  • Diferenţiere

   Noi oferim un serviciu complet clienților, pentru a prelungi durata de viață fiabilă a instalației actuale, ca alternativă la achiziționarea unei noi soluții.