Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Two physicians reviewing big data analytics, facility management software.

   Servicii soluții ArcFM GIS pentru întreprinderi

   Text implicit alternativ

   Provocări

   Soluții rețea inteligentă Suită pentru utilități

   Sistemul Informațional Geografic ArcFM pentru Întreprinderi oferă un mediu bogat în informații, care afișează utilitățile informaționale necesare. ArcFM GIS oferă o modalitate orientată pe hărți, intuitivă, de a modela, proiecta, întreține și gestiona informațiile despre facilități.

   Tabel descriptiv al ofertei soluției ArcFM GIS pentru întreprinderi

   Text implicit alternativ
   • Soluții

    ArcFM GIS pentru întreprinderi oferă o modalitate orientată pe hărți, intuitivă, de a modela, proiecta, întreține și gestiona informațiile de unitate și de teren. Dispuneți de informații fiabile ale funcțiilor esențiale, cum ar fi dezvoltarea, depanarea, analiza ingineriei și chiar relațiile de mediu în timpul penelor.
   • Propunere valoare

    Pachet de asistență personalizat care ajută la controlarea și reducerea costurilor, îmbunătățind disponibilitatea și durata de exploatare a echipamentului. Liniște sufletească din partea unei companii globale cu experiență amănunțită de producător, care oferă asistență pe termen lung și este dedicată timpului de răspuns scăzut, pentru a preveni problemele financiare neprevăzute.
   • Diferenţiere

    Echipa de asistență ArcFM GIS pentru întreprinderi a Schneider Electric este formată din personal instruit cu ani de experiență. Echipa este esențială pentru asigurarea succesului continuu al clienților noștri, pe măsură ce exploatează din ce în ce mai multe beneficii ale produselor ArcFM GIS.