• Experienced senior electrician working on a transformer in substation

  FACILITY HERO: JURNALUL INTELIGENT

  • Gestionați unitățile Lucrați mai inteligent și mai eficient

   Gestionarea resurselor și a timpului reprezintă componente esențiale ale operațiilor industriale și comerciale.

   Schneider Electric oferă soluții simple pentru a ajuta managerii responsabili de întreținere în a menține unitățile în funcțiune și totdată de a îmbunătăți performanțele clădirii.

   Un om de afaceri și un inginer care folosesc un calculator într-o fabrică, software de gestionare a unităţii, consultanță sustenabilitate.

   Prietenos cu utilizatorul

   La Schneider Electric, știm cât sunt de valoroase soluțiile necomplicate pentru clienții noștri. Aplicația Facility Hero este proiectată cu o interfață ușor de utilizat, pentru maximizarea timpului clienților noștri.

   Simplificați activitatea de întreținere

   • Text implicit alternativ Planificare și mementouri: Urmăriți și gestionați echipamente de pe dispozitivul mobil, în timp ce vă actualizați automat jurnalele cu ajutorul scanărilor de coduri QR.
   • Text implicit alternativ Disponibilitatea datelor: Obțineți acces rapid și în mod eficient către toate informațiile și jurnalele pentru operațiile de întreținere, chiar și în mod offline.
   • Text implicit alternativ Rapoarte la un clic: Rapoarte de întreținere disponibile imediat. Economisiți timp la facturare.
   • Text implicit alternativ Distribuire și notificări în timp real: Informațiile pot fi distribuite în timp real. Rămâneți conectat cu echipa de pe teren.
   • Text implicit alternativ Alarmă la distanță și conectivitate API: Obțineți informații în timp real despre starea fabricii dvs. Conectați aplicația Facility Hero la CMMS sau ERP.
   • Text implicit alternativ Jurnal și date de la fata locului: Păstrați evidența operațiilor de întreținere și colectați date de la echipamentele de la fata locului.

   ÎMBUNĂTĂȚIȚI-VĂ EFICIENȚA CHIAR ACUM

   Cu aplicația Facility Hero aveți acces non stop si control deplin la echipamentele dvs și rapoartele de întreținere, din orice loc.
   Încercați gratuit