Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Default Alternative Text

   FACILITY HERO: JURNALUL INTELIGENT

  • Gestionați unitățile Lucrați mai inteligent și mai eficient

   Gestionarea resurselor și a timpului reprezintă componente esențiale ale operațiilor industriale și comerciale.

   Schneider Electric oferă soluții simple pentru a ajuta managerii responsabili de întreținere în a menține unitățile în funcțiune și totdată de a îmbunătăți performanțele clădirii.

  Un om de afaceri și un inginer care folosesc un calculator într-o fabrică, software de gestionare a unităţii, consultanță sustenabilitate.

  Prietenos cu utilizatorul

  La Schneider Electric, știm cât sunt de valoroase soluțiile necomplicate pentru clienții noștri. Aplicația Facility Hero este proiectată cu o interfață ușor de utilizat, pentru maximizarea timpului clienților noștri.

  Simplificați activitatea de întreținere

  • Text implicit alternativ Planificare și mementouri: Urmăriți și gestionați echipamente de pe dispozitivul mobil, în timp ce vă actualizați automat jurnalele cu ajutorul scanărilor de coduri QR.
  • Text implicit alternativ Disponibilitatea datelor: Obțineți acces rapid și în mod eficient către toate informațiile și jurnalele pentru operațiile de întreținere, chiar și în mod offline.
  • Text implicit alternativ Rapoarte la un clic: Rapoarte de întreținere disponibile imediat. Economisiți timp la facturare.
  • Text implicit alternativ Distribuire și notificări în timp real: Informațiile pot fi distribuite în timp real. Rămâneți conectat cu echipa de pe teren.
  • Text implicit alternativ Alarmă la distanță și conectivitate API: Obțineți informații în timp real despre starea fabricii dvs. Conectați aplicația Facility Hero la CMMS sau ERP.
  • Text implicit alternativ Jurnal și date de la fata locului: Păstrați evidența operațiilor de întreținere și colectați date de la echipamentele de la fata locului.

  ÎMBUNĂTĂȚIȚI-VĂ EFICIENȚA CHIAR ACUM

  Cu aplicația Facility Hero aveți acces non stop si control deplin la echipamentele dvs și rapoartele de întreținere, din orice loc.
  Încercați gratuit