Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Male workers using laptop near an oil well, oil and gas, energy management  

   INSTRUIRE TEHNICĂ

  • Povești de succes Optimizarea instalației electrice

   Wynn Macau, un hotel-stațiune și cazinou de renume a apelat la Schneider Electric pentru dezvoltarea unui program de management al competențelor personalizat pentru MV, ambițios, cu scopul de a permite echipei să opereze în siguranță. Managerii noștri de program au investigat nevoile clientului și au proiectat un program de instruire personalizat care include e-Learning, instruire 3D, instruire față în față și evaluare finală.

   Default Alternative Text
  • Povești de succes Instruirea companiei Kuwait Oil

   Compania Kuwait Oil, un jucător cheie în segmentul de petrol și gaze naturale, a solicitat aplicarea programului nostru de management al competențelor pentru a spori abilitățile echipei sale. Scopul este de a implementa programe de dezvoltare a carierelor angajaților pentru a instrui liderii de mâine. Parteneriatul puternic și încrederea acordată de către Kuwait Oil dovedește faptul că programul nostru de management al competențelor se potrivește nevoilor specifice. După 18 săptămâni de sesiuni de instruire personalizată, compania Kuwait Oil a reușit să-și atingă țelul: competențele echipei de juniori au crescut. Mulțumită evaluării continue și finale.

   Oil refinery at night, oil and gas.

   Distribuţie electrică

   Transformați cunoștințele în putere fiabilă
   Descărcați catalogul

   Propunere valoare

   • Text implicit alternativ Returnare instant a investiției Instruirea eficientă este măsurată în performanța personalului de execuție. Programele noastre permit participanților să utilizeze imediat cunoștințele și aptitudinile proaspăt dobândite.
   • Pictogramă educație Instructori care fac diferența Instructorii noștri sunt experți în domeniu. Aceștia știu cum să predea, iar experiența lor este sprijinită de aplicații practice pe teren.