• Default Alternative Text

  StruxureWare Data Center Expert

  • Citire

   • Read more about Schneider Electric solutions

    Gartner Magic Quadrant recunoaște Schneider Electric ca LIDER în Managementul Infrastructurii Centrelor de Date în 2014

    Schneider Electric a primit cea mai înaltă clasare în Gartner's Magic Quadrant, un raport realizat de cea mai prestigioasa companie dîn lume în cercetare și consultanță IT. Procesul de evaluare Magic Quadrant clasifică furnizorii care întrunesc anumite criterii definite pe o piață tehnologică majoră printr-un proces riguros ce se întinde pe mai multe luni.  Citiți raportul complet Gartner aici.

    Aflaţi mai multe
   • Read more about Schneider Electric solutions

    StruxureWare Data Center Expert - Fisa tehnica

    Broșură de produse detaliată pentru StruxureWare Data Center Expert

    Aflaţi mai multe
   • Read more about Schneider Electric solutions

    Recomandare nr. 118 Virtualizare și arhitectură cloud Utilizarea eficienta a puterii disponibile, răcirea și administrarea optimizată maximizează beneficiile

    Virtualizare IT, motorul din spatele cloud-ului, poate avea consecințe semnificative asupra infrastructurii fizice a centrelor de date. Densitățile de putere mare care apar adesea pot solicita capacitățile de răcire ale unui sistem existent. Reducerea consumului total de energie care rezultă de obicei din consolidarea fizică a serverului poate de fapt să înrăutățească eficiența de utilizare a energiei electrice in centru de date (PUE). Sarcinile dinamice care variază în timp și locație pot spori riscurile de perioade de inactivitate dacă starea sistemelor de răcire și alimentarea la nivel de rack nu sunt înțelese și luate în considerare. În final, tolerantă la defecte a unui mediu mult virtualizat poate ridica întrebări despre nivelul de redundanță necesar în infrastructura fizică. Aceste efecte specifice ale virtualizării sunt discutate și sunt oferite posibile soluții sau metode pentru remedierea acestora.

    Aflaţi mai multe
   • Read more about Schneider Electric solutions

    Recomandarea nr. 173 Îndrumar de alimentare și sisteme de răcire pentru implementare IT în centre de date de colocare

    Unii viitori locatari ai centrelor de date pentru colocare văd practicile de alimentare și răcire ca limitative. Cu toate acestea, o politică eficientă de utilizare acceptabilă poate reduce timpii morți datorită opririi termice sau erorii umane, poate reduce limitarea capacitivă și prelungi durata spațiului închiriat inițial, evitând costul cu spații de rezervă supradimensionate. Această recomandare explică unele dintre cauzele limitelor la capacitatea de stocare, răcire și putere în centre de date de colocare și explică modul în care distribuția puterii de înaltă densitate pe rackuri, izolarea aerului și alte practici îmbunătățesc disponibilitatea și eficiența. Sunt date exemple de policiti de utilizare acceptabile care adresează aceste probleme.

    Aflaţi mai multe
   • Read more about Schneider Electric solutions

    Recomndarea nr. 170 Evitarea capcanelor simple în evaluarea și implementarea soluțiilor DCIM

    În timp ce mulți care investesc în aplicația de management al infrastructurii centrelor de date (DCIM) obțin beneficii mari, alții nu fac acest lucru. Cercetările au descoperit numeroase capcane pe care utilizatorii finali trebuie să le evite la evaluarea și implementarea soluțiilor DCIM. Alegerea unei soluții inadecvate, pe baza unor procese improprii și din cauza lipsei de angajament/ proprietate/ cunoaștere, toate acestea pot submina avantajele unei solutii alese să livreze valoarea pe care a fost conceputa să o livreze. Acest document descrie aceste capcane simple și oferă sfaturi practice despre cum pot fi evitate.

    Aflaţi mai multe
   • Read more about Schneider Electric solutions

    Recomandarea nr. 107 Cum îmbunătățește Data Center Infrastructure Management planificarea și cum reduce costurile operaționale

    Conducerea executiva a companiilor își provoacă personalul IT să convertească centrele de date din centre de cost în producători de valoare adăugată. Centrele de date pot avea un impact semnificativ printr-un răspuns mai rapid la cerințele pieței. Această recomandare demonstrează, printr-o serie de exemple, modul în care uneltele software de management al infrastructurii centrelor de date pot simplifica procesele operaționale, gestiona tăierea costurilor și accelera livrarea informațiilor.

    Aflaţi mai multe
   • Read more about Schneider Electric solutions

    Recomandarea nr. 161 Alocarea costurilor energetice cu centrul de date și a emisiilor de carbon la utilizatorii IT

    Sunt necesare aplicații și instrumente complicate pentru măsurarea și alocarea costurilor energetice și a emisiilor la utilizatorii IT? Sau ne putem descurca cu metode simple, de cost redus, pentru alocarea costurilor energetice și a emisiilor? Cât de preciși trebuie să fim? Această recomandare prezintă o descriere generală a strategiilor de alocare a costurilor energetice și a emisiilor, precum și precizia acestora. Arătăm că este atât ușor cât și ieftin pentru ca orice centru de date, mare sau mic, nou sau vechi, să înceapă alocarea costurilor și a emisiilor, dar cheltuielile și complexitatea escaladează și rentabilitatea investiției scade când se specifică o precizie excesivă.

    Aflaţi mai multe
   • Read more about Schneider Electric solutions

    Recomandarea nr. 171 Consideratii privind deținerea unui centru de date versus externalizarea infrastructurii fizice a centrului de date

    Cand esti in fața deciziei de modernizare a unui centru de date existent, construirea unui nou centru sau închirierea de spațiu într-un centru de date, există diferențe calitative și cantitative în egală măsură. TCO de 10 ani poate favoriza modernizarea sau construcția în detrimentul externalizării, însă acest document demonstrează că economia poate fi depășită de sensibilitatea afacerilor la fluxul de numerar, punctul de tranziție, programul de implementare, speranța de viață a centrului de date, cerințele de reglementare și alți factori strategici. Acest document arata modul în care acești factori pot fi evaluați pentru a lua o decizie consistentă.

    Aflaţi mai multe
  • Aflaţi

   Blog DCIM


   Vreți să știți mai multe despre managementul centrelor de date și ce se întâmplă în piață? Urmați-ne recomandarile pe subiectul DCIM. Aflați mai multe

   StruxureWare pentru centre de date - Forum


   Aveți nevoie de ajutor cu o aplicație informatică sau doriți să aflați mai multe despre cum o puteți folosi?  Vizitați site-ul nostru de suport și comunitatea noastra online pentru răspunsuri rapide și ajutor cu aplicațiile informatice. Aflați mai multe
  • Vizionare

   • DCIM, Data Center Infrastructure Manager si Software Defined Data Center

    Popularizarea DCIM și a Software Defined Data Center poate însemna că Data Center Manager va administra echipament informatic în viitor având în vedere că tendința IT merge către elemente IT abstractizate sau virtualizate.

   • 10 Scenarii reale în care DCIM contează

    Indiferent dacă nu sunteți familiarizat cu beneficiile DCIM sau vă gândiți deja la implementarea acestuia, urmăriți acest material video interesant și informativ pentru a afla cum DCIM va face o diferență esențială în centrul dvs. de date.

   • Vizibilitate completă a Centrului de Date cu StruxureWare pentru Centre de Date

    Reducerea consumului energetic, îmbunătățirea eficienței și respectarea obligațiilor de raportare cu pachetul software StruxureWare pentru Centre de date de la Schneider Electric.

   • Depășiți marile provocări cu StruxureWare pentru Centre de Date

    Data Center Operators: Vă doriți performanță, în același timp cu conservarea resurselor ? Puteți face asta, cu platform software StruxureWare pentru Centre de Date de la Schneider Electric.