• Default Alternative Text

  Operatori de telecomunicații

  • Depășiți-vă provocările

   Aflați cum puteți să reduceți cheltuielile cu energia, să vă îndepliniți obiectivele de dezvoltare durabilă, să vă îmbunătățiți performanțele, să garantați timpul de funcționare și să satisfaceți cererea tot mai mare.

   Consultanță de sustenabilitate între doi lucrători dintr-o fabrică de îmbuteliere pentru alimente și băuturi.

   Provocări

   Astăzi, aproape toată lumea are un smartphone sau un dispozitiv mobil. Provocările afacerilor cu telecomunicații includ: extinderea pentru a satisface cererea în timp ce se realizează reducerea cheltuielilor cu energia, atingerea obiectivelor de durabilitate, îmbunătățirea performanței și garantarea timpului de funcționare.
   Business people looking at energy efficiency plans, field service

   Transformați provocările în oportunități

   De ce să lucraţi cu noi

   • Text implicit alternativ Combinați creșterea cu dezvoltarea durabilă În calitate de specialist mondial în managementul energiei și automatizari, vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele privind consumul de energie și de reducere a carbonului în timp ce satisfaceți cererea în creștere de pe piață.
   • Text implicit alternativ Transformați provocările în oportunități Soluțiile, serviciile și aplicațiile noastre software integrate pentru centre de date sprijină creșterea afacerii dumneavoastră. Ajutăm furnizorii de servicii de telecomunicații, colocare și de tip cloud să-și implementeze și să-și optimizeze centrele de date.