Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Default Alternative Text

   Utilități - energie electrică

   O companie de distribuție electrica moderna este o companie inteligenta. Depasiți provocarile ce apar permanent si satisfaceti nevoile clienților dumneavoastra, prezente si viitoare, cu soluțiile noastre inovatoare pentru utilitati...

  consultant de management al energiei, cu cască, în fața ferestrei și centralei electrice

  Provocări

  Companiile de utilități trebuie să reducă costurile, asigurând totodată excelența operațională, digitizând rapid procesele integrale îmbunătățindu-și astfel performanțele. De asemenea, se confruntă cu riscurile de echilibrare a cererii maxime cu producția ușor intermitentă. Răspunsul? Rețele inteligente, noi modele de afaceri și noi servicii pentru client, pentru a se dezvolta dincolo de vânzările de energie.

  De ce să lucraţi cu noi?

  • Pictogramă instrumente

   Excelență operațională

   Deveniți mai productivi într-o lume energetică în continuă schimbare reducând în același timp costurile, permițând operațiuni sigure și fiabile și menținând stabilitatea rețelei.

  • Default Alternative Text

   Expertiză în energie distribuită

   Să schimbăm modul în care sunt gestionate rețelele. Noile noastre servicii vă ajută să vă îmbunătățiți serviciile voastre pentru clienți, să respectați reglementările referitoare la surse regenerabile și să beneficiați de flexibilitatea rețelei.

  • Inovație la fiecare nivel

   Provocarea noilor tehnologii pentru a redefini modul in care ne traim viata. Noi livram solutii care se integrează perfect în mediul nostru.

   Aflați mai multe
   Default Alternative Text
  • Generare sincronă virtuală pentru generarea distribuită

   Facilitarea unei integrări de tip „plug and play” a energiei din surse regenerabile, fără a compromite stabilitatea rețelei.

   Descoperiţi cum
   Floodlight
  • Investiți în tehnologii potrivite pentru strategia rețelei dumneavoastră inteligente

   Astăzi, companiile energetice și de utilități se confruntă cu o piață extrem de competitivă, în care sunt nevoite să reducă costurile și să creeze noi fluxuri de venituri, oferind în același timp un serviciu de încredere și sigur clienților finali.

   Cum ajutăm companiile de utilități să planifice strategia în avans
   Helping utilities plan ahead
  • Îndrăzniți să aveți obiective mari: Viitorul fiabilității pentru utilități

   Fiabilitatea este în prim-planul preocupărilor companiilor de utilități, și pe bună dreptate. Cum se poate îmbunătăți?

   Descoperiți
   The future of reliability for utilities
  • Modul în care rețelele inteligente își vor atinge adevăratul potențial

   În acest interviu acordat revistei Edifícios e Energia, Alain Glatigny, Vicepreședinte Inovare rețele inteligente la Schneider Electric, oferă sugestii pentru ceea ce trebuie să facă Uniunea Europeană pentru a sprijini dezvoltarea rețelelor inteligente.

   Aflați mai multe
   Smart grids to reach their potential