Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

 • Doctor and Nurse using a tablet together, healthcare solutions, hospital management system

  Sănătate

  Domeniul dumneavoastră de expertiză este reprezentat de serviciile medicale. Al nostru este securitatea alimentării și gestionarea consumului de energie. Descoperiți cum împreună putem ajuta spitalele și facilitățile de îngrijire medicală să facă mai mult cu mai puțin.

  Urmăriți videoclipul Citiți ghidul
Medic și asistente medicale având o întâlnire, consultanță pe probleme de dezvoltare durabilă, soluții pentru facilități de asistență medicală.

Provocări

Până în 2050, populația mondială cu vârsta peste 60 de ani se va dubla. Amplasamentele medicale deja se luptă pentru a găsi bani. Unde vor găsi resursele necesare pentru a avea grijă de mai mulți pacienți? Schneider Electric poate ajuta amplasamentele medicale să facă mai mult cu mai puțin.

Informaţii reale

 • Pictogramă omul albastru Numărul de persoane cu vârsta de peste 60 de ani se va dubla până în 2050.
 • Pictograma albastră a unui grafic ascendent Consumul de energie al organizațiilor de asistență medicală a crescut cu mai mult de 35%, din 1995.
 • Pictograma albastră a unei prize O intrerupere neplanificata in alimentarea cu energie electrica costă un spital mediu, in jur de 1 milion de dolari pe zi
 • Pictograma albastră a unui lacăt Spitalele pierd în medie 10% din activele spitalicești ca urmare a furtului, anume 52 de milioane de dolari anual.
 • Pictogramă albastră cu energia Spitalele sunt pe locul doi în topul clădirilor mari consumatoare de energie.
 • Pictogramă albastră cu o cască Spitalele sunt unele dintre facilitățile cele mai complexe din punct de vedere construire și exploatare.
 • Un cântec care a salvat lumea Relatări privind efectul de fluture

  Faceți cunoștință cu steaua noului nostru film: un inginer electric, într-un spital obișnuit, care are puteri dincolo de imaginația lui.

 • Spitalul din regiunea Skåne

  Regiunea Skåne din Suedia și-a stabilit un obiectiv ambițios: de a nu mai utiliza deloc combustibili fosili până în 2020. Și, cu un contract de performanța energetica cu Schneider Electric, ei sunt pe acest drum.

 • Musgrove Park Hospital

  Soluția Schneider Electric de contract pentru performanțe energetice a făcut din Musgrove unul dintre cele mai eficiente energetic și rentabile spitale din Regatul Unit, fără a plăti un ban în avans.

 • Institutul de Sănătate și Cercetare Medicală din Australia de Sud

  Cu ajutorul Schneider Electric, Institutul de Sănătate și Cercetare Medicală din Australia de Sud (SAHMRI) construiește o facilitate de clasă mondială extrem de inteligentă, pentru a face față cererilor tot mai ridicate aplicabile facilităților din domeniul sănătății și cercetării medicale.

 • New South Glasgow Hospital

  Utilizand soluția Schneider Electric pentru infrastructuri inteligente dedicate facilităților de asistență medicală, spitalul New South Glasgow Hospital va fi unul dintre spitalele cu cele mai avansate servicii din Regatul Unit.

  Citiţi relatarea
  Physicians rushing patient down corridor