Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Woman doctor listening to child's heart in the hospital, healthcare solutions.
   Ajutați-i să se simtă în spital ca acasă.

   Accentuați satisfacția pacientului

   Medic și asistente medicale având o întâlnire, consultanță pe probleme de dezvoltare durabilă, soluții pentru facilități de asistență medicală.

   Provocări

   Spitalele sunt mereu în căutarea unor modalități mai bune de a atrage și reține pacienții. Cu cât mai fericiți sunt pacienții, cu atât mai sănătos va fi bugetul de exploatare a spitalului.
   Pacientul întins pe patul de spital, folosind o tabletă digitală, soluții pentru facilități de asistență medicală, sistem de management spitalicesc

   Soluții pentru satisfacția pacientului

   De ce să lucrați cu Schneider Electric?

   • Text alternativ implicit O mai bună îngrijire a pacientului înseamnă satisfacția crescută a acestuia. Îmbunătățiți satisfacția pacienților cu un mediu sigur, receptiv, care facilitează vindecarea.
   • Text alternativ implicit Lăsați pacienții să recâștige controlul. Activați, printre altele, controlul personalizat al temperaturii, iluminatului și divertismentului în camera pacientului.

   Informaţii reale

   • Text alternativ implicit În sondajele HCAHPS, 42% dintre pacienți și-au exprimat nemulțumirea față de nivelurile de zgomot.
   • Text implicit alternativ Un sistem mobil de apelare a asistentelor medicale îmbunătățește timpul critic de răspuns la apel și transferă apelurile mai puțin urgente la ajutoare.
   • Pictograma de căutare albastră Asistentele medicale petrec cel puțin o oră din tură căutând echipament medical.