• Babies in special baby care unit, hospital management system, healthcare solutions
  Protejați-vă pacienții, personalul și reputația.

  Consolidați securitatea spitalului

  Agent de pază care folosește programul Schneider Electric de prezentare generală a securității, eficiență energetică, securitate cibernetică pentru spitale

  Provocări

  Potrivit sondajului din 2014 al Asociației Internaționale pentru Securitatea și Siguranța Spitalelor (IAHSS) privind tendințele de criminalitate și securitate, numărul de incidente violente în spitale continuă să crească.
  Trei oameni de afaceri zâmbitori în birou, consultanță pe probleme de dezvoltare durabilă

  Soluții de securitate pentru amplasamente medicale

  De ce Schneider Electric?

  • Text alternativ implicit Protejați-vă oamenii Asigurați mediul sigur pe care îl merită, fără a încălca intimitatea pacientului.
  • Text alternativ implicit Țineți evidența inventarului spitalului Opriți-vă din căutarea de echipamente pentru spital prin integrarea managementului securității, cu sisteme de localizare în timp real.

  Informaţii reale

  • Pictograma albastră a pământului Organizația Mondială a Sănătății (OMS) raportează că 1 din 10 pacienți este rănit în timp ce primește îngrijiri, chiar și în cele mai avansate spitale.
  • Pictograma albastră de pericol general În conformitate cu IAHSS, 98% din facilitățile de asistență medicală se confruntă cu violență și infracțiuni.
  • Text alternativ implicit Centrul Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați raportează că 47% din totalul răpirilor de sugari au loc în facilitățile de asistență medicală.
  • Text alternativ implicit Într-un studiu recent al Asociației Asistentelor UPU, mai mult de 50% dintre respondenți au raportat că s-au confruntat cu violență fizică, iar 70% cu abuz verbal.