Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Man inspecting metal coils, mineral processing

   METALE

   Obțineți mai mult de la fabrica dumneavoastră

   Bărbat lucrând lângă flăcări într-o facilitate de prelucrare a metalelor, procesarea mineralelor

   Provocări

   Îmbunătățiți siguranța lucrătorilor. Accesați dezvoltarea sustenabilă. Maximizați producția, profitul și veniturile. Optimizați OPEX și CAPEX. Atrageți și dezvoltați talente noi.
   Furnal turnând oțel topit, prelucrarea minereurilor, sistem de execuție pentru fabricare

   Soluțiile noastre pentru industria metalurgică

   Ajutarea industriei metalurgice să crească într-un mod durabil.

   De ce să lucrați cu Schneider Electric?

   • Pictogramă 'strângere de mână' Ne prețuim parteneriatele Obțineți și mențineți licența socială de funcționare cu ajutorul soluțiilor și serviciilor noastre energetice și pentru dezvoltare durabilă.
   • Text alternativ implicit Totul într-un singur loc pentru industria metalurgică Creșteți eficiența operațiunilor și maximizați crearea de valoare cu soluțiile noastre de optimizare a producției și exploatării.

   Informaţii reale

   • Text alternativ implicit Producția de oțel este mare consumatoare de energie și reprezintă până la 40% din costul total de producție.
   • Pictograma frunzei albastre În medie, un procent de până la 15% din CAPEX SUA pentru oțel merge spre inițiative de mediu.
   • Pictogramă 'Pământul albastru America' Producția mondială de oțel brut în 2013 a fost de 1,6 miliarde de tone.
   • Pictograma albastră a unui automobil În 2013, au fost fabricate mai mult de 87 de milioane de vehicule, necesitând un total de 79 de milioane de tone de oțel.
   • Blue smart city icon În 2013, cel mai mare consum de oțel pe cap de locuitor a fost în Coreea de Sud, de 3 ori mai mult decât SUA.