Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Mining and mineral conveyor belt outside with two workers near it, system integration, mining industry, mineral processing

   Eficiența lanțului valoric

   Optimizați integral lanțul valoric și performanța activelor prin integrarea sistemelor și proceselor

   Role din aluminiu într-un depozit, producție industrială, procesarea mineralelor

   Vizibilitatea completă a lanțului

   Industriei metalurgice îi lipsește vizibilitatea de-a lungul lanțului valoric care ajută la luarea de decizii eficiente, din cauza datelor insuficiente sau absente, a informațiilor însilozate și a integrării minime între sisteme.
   Un bărbat inspectează bobine metalice, procesare minerale

   Soluția noastră pentru eficiența lanțului valoric

   De ce să lucraţi cu Schneider Electric

   • Text alternativ implicit Lider de piață în managementul operațiunilor în timp real Soluțiile noastre ajută producătorii de metal să își sincronizeze obiectivele operațiunilor cu obiectivele de afaceri pentru a obține viteză, flexibilitate și rentabilitate susținută.
   • Pictogramă 'strângere de mână' Poziție de conducere și fiabilitate în soluții IT Bazați-vă pe liderul în soluții de gestionare a alimentării cu energie electrică de la aplicații de control la centre de date.

   Informaţii reale

   • Text implicit alternativ Se estimează că până în 2020, vor exista 30 de miliarde de „lucruri” conectate.
   • Default Alternative Text Materialele se pot deplasa prin intermediul lanțului de aprovizionare în mii de combinații și permutări posibile.