Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

 • Default Alternative Text

  Petrol și gaze

  Îmbunătățiți siguranța, obțineți eficiență și dezvoltați digitizarea în afacerea dumneavoastra cu petrol si gaze cu ajutorul unui partener global... Urmariti PCIC Europa și întâlniți-vă cu experții noștri pe site.

  Vedeți sesiunile noastre
  • Broșuri, filme si studii de caz

   Având peste 25 de ani de experiență dovedită, noi îmbunătățim performanța afacerii, eficiența energetică și siguranța oferind soluții cuprinzătoare la nivel de întreprindere.

   Citiți broșura
   Data Centers
  • Brosuri, filme si studii de caz Câmp inteligent de exploatare a petrolului și gazelor.

   Descoperiți soluții complete pentru operatiunile din explorare si productie

  • Broșuri, filme si studii de caz Soluție de management al conductelor pentru întreprinderi

   Soluție completă pentru operațiile și managementul conductelor

  • Broșuri, flime și studii de caz Automatizarea proceselor

   Soluțiile de automatizare a proceselor de la Schneider Electric asigură integritatea operațională a instalației dumneavoastră, o imagine operațională clară pentru angajații dumneavoastră și o platformă durabilă pentru operațiunile dumneavoastră.

   Oameni de afaceri aparținând mai multor grupuri etnice discutând despre activitati, eficiență energetică, petrol și gaze.

   Provocări

   Menținerea în condiții de siguranță a angajaților și a bunurilor, într-un mediu cu risc ridicat, este o prioritate, iar presiunile exercitate de deciziile dificile CAPEX și OPEX pot amplifica această provocare. Aceste decizii includ dezvoltarea unei forțe de muncă eficiente, calificată pe măsură ce angajații cu experiență se pensionează și menținerea productivității pe fondul prețurilor fluctuante și tehnologiilor în plină evoluție.

   Informaţii reale

   • Pictogramă albastra rafinărie Soluțiile de securitate si de comanda ale Schneider Electric conduc cea mai mare rafinărie din lume.
   • Pictogramă albastra on-shore petrol si gaze Schneider Electric este implicat în peste 80% din piața de producție și operațională onshore
   • Conductă albastră petrol si gaze 80% din cei mai mari operatori de conducte la nivel global au încredere în Schneider Electric.
   • Pictograma albastră a pământului cu Europa și Africa Schneider Electric face posibilă peste 60% din producția de gaze naturale lichefiate, la nivel mondial.
   • Pictograma albastră a pământului cu Europa și Africa Ajutăm la rafinarea a 30% din țițeiul mondial.
   • Pictogramă geamantan albastru Gestionăm 80% din tranzacțiile de tarifare şi facturare ale livrarilor zilnice din America de Nord.

   De ce să lucrați cu Schneider Electric?

   • Pictogramă petrol și gaze Vă oferim soluții complete Cu peste 30 de ani de experiență dovedită, noi îmbunătățim performanța afacerii, eficiența energetică și siguranța oferind soluții cuprinzătoare la nivel de societate.
   • Pictogramă prosumer Ascultăm nevoile clienților noștri. Devenim partenerii clienților noștri pentru a găsi soluțiile potrivite care conduc la rezultate și asigură cea mai bună livrare la nivel mondial.