Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Technician at data center, data center management, data center operations
   Infrastructură de tip data center pre-configurată până la 100 kW, inclusiv cu alimentare, răcire, rack-uri și gestionare.

   InfraStruxure

   Infrastructură de tip data center pre-configurată până la 100 kW, inclusiv cu alimentare, răcire, rack-uri și gestionare.

  • Cum pot FlexPod și FlexPod Express să ajute organizațiile să devină mai eficiente din punct de vedere energetic? David O’Comin de la Schneider Electric explică beneficiile-cheie ale FlexPod Express și ale FlexPod aduse de Schneider Express clienților cu privire la eficiența energetică și gestionabilitate.
  • Camera de server NetShelter furnizată instant Cât este de simplă dezvoltarea unei camere de server? Timpul de livrare nu reprezintă mult. Vedeți cât este de simplu și ușor furnizată camera de server NetShelter CX într-o cutie, în acest videoclip scurt.
  • Cum adaugă Schneider Electric valoare FlexPod și FlexPod Express? David O’Coimin de la Schneider Electric explică valoarea pe care infrastructura Schneider Electric o aduce clienților cu ajutorul soluțiilor FlexPod și FlexPod Express, care transformă un produs puternic într-unul și mai îmbunătățit.
  • Flexpod înfășurat cu Schneider Electric La Schneider Electric am adăugat atât la FlexPod cât și la FlexPod Express elemente de sisteme de rack-uri, care vor ajuta la poziționarea rapidă, în mediile potrivite, crescând valoarea vânzării și protejând investiția utilizatorului final.
  • Cea mai mică cameră de server din lume - NetShelter CX NetShelter CX contestă percepțiile prin camera de server securizată, izolată fonic, care vine într-o cutie, pentru mediile de birouri deschise. CX elimină nevoia de dulapuri mari, costisitoare, invazive, sau camere de server pentru mediile office.