• Default Alternative Text

  Sistem Avansat de management al distribuției (ADMS)

  Electric power substation, electric power distribution.

  Provocări

  Companiile de utilități electrice se confruntă cu o multitudine de provocări: creșterea numărului de prevederi de reglementare și presiunea clientului pentru o mai mare fiabilitate și emisii reduse, adoptarea de generare de energie din surse regenerabile distribuite și stocarea energiei, condiții meteorologice nefavorabile și întreruperi de funcționare mai frecvente, precum și îmbătrânirea forței de muncă și a infrastructurii.
  • Soluţie

   Sistemul Avansat de Management al Distribuției (ADMS) de la Schneider Electric - o soluție care include DMS, SCADA, OMS și EMS - asigură utilităților o platformă flexibilă și modulară în cadrul unei experiențe comune de utilizator, a unui model de date, cadru de integrare și infrastructură sigură.
  • Capabilități

   ADMS asigură funcții de monitorizare avansată, analiză, control, optimizare, planificare și pregătire permițând companiilor de distribuție să asigure energie mai fiabilă, mai sigură și mai eficientă.
  Operatori în camera de comandă a centralei confruntându-se cu probleme tehnice, raportarea sustenabilității

  Aplicații ADMS

  Soluția noastră ADMS reprezintă evoluția tehnologiei de control prin fuzionarea DMS, OMS și SCADA într-o soluție completă de management al rețelei. Ca parte din pachetul nostru de soluții pentru rețele inteligente, poate face compania dvs de utilități să devină furnizorul de energie de ultimă generație, permițând o gestionare a energiei mai sigură, mai fiabilă și mai eficientă.

  Beneficii

  • Electrician care lucrează la un transformator, la distribuția energiei electrice
   Asigură vizualizări clare și coerente în timp real, prognozate și istorice ale rețelei de distribuție
  • Operatori în camera de comandă a centralei, acționând asupra unor probleme tehnice, raportând sustenabilitatea.
   Permite operatorilor de sisteme, dispecerilor, echipelor de teren, inginerilor de planificare, analiștilor de fiabilitate și managerilor să lucreze în echipă - accesând o reprezentare realizată în aceeași manieră a informațiilor rețelei electrice.
  • Tehnician de linie folosind telefonul și tableta, raportarea sustenabilității, internetul
   Conștientizarea comună a situației asigură gestionarea eficientă și fiabilă a operațiunilor de rețea în fața unui mediu divers, care se schimbă rapid.
  • Stație de energie electrică, distribuția energiei electrice
   Permite o mai mare fiabilitate de rețea, eficiență operațională îmbunătățită, costuri de operare reduse, siguranță sporită, securitate sporită, asistență pentru respectarea prevederilor de reglementare, o utilizare mai bună a activelor și integrare bazată pe standarde.