Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Default Alternative Text

   Sistem Avansat de management al distribuției (ADMS)

  • Default Alternative Text

   2050: un VIITOR carbon neutru

   Accelerarea către un VIITOR carbon neutru este o ambiţie îndrăzneaţă. Chiar şi mai îndrăzneaţă când aprovizionarea a milioane de oameni cu energie ecologică înseamnă modernizarea unei reţele naţionale învechite. Enel asigură succesul folosind Schneider EcoStruxure™ Grid.

   Descoperiți EcoStruxure Urmăriți acum
  • Default Alternative Text

   FIABILITATE în mijlocul furtunii

   Menţinerea alimentării cu energie electrică a 1,5 milioane de gospodării în timpul celor mai puternice furtuni este o idee îndrăzneaţă. SA Power Networks se bazează pe Schneider EcoStruxure™ Grid pentru monitorizarea şi gestionarea FIABILĂ a vastei reţele de distribuţie, ajutând ca oamenii din Australia de Sud să se afle în siguranţă în condiţii meteo extreme.

   Urmăriți videoclipul Citiți mai multe
   Electric power substation, electric power distribution.

   Provocări

   Companiile de utilități electrice se confruntă cu o multitudine de provocări: creșterea numărului de prevederi de reglementare și presiunea clientului pentru o mai mare fiabilitate și emisii reduse, adoptarea de generare de energie din surse regenerabile distribuite și stocarea energiei, condiții meteorologice nefavorabile și întreruperi de funcționare mai frecvente, precum și îmbătrânirea forței de muncă și a infrastructurii.
   • Soluţie

    Sistemul Avansat de Management al Distribuției (ADMS) de la Schneider Electric - o soluție care include DMS, SCADA, OMS și EMS - asigură utilităților o platformă flexibilă și modulară în cadrul unei experiențe comune de utilizator, a unui model de date, cadru de integrare și infrastructură sigură.
   • Capabilități

    ADMS asigură funcții de monitorizare avansată, analiză, control, optimizare, planificare și pregătire permițând companiilor de distribuție să asigure energie mai fiabilă, mai sigură și mai eficientă.
   Default Alternative Text

   Creating a Reliable and Secure Advanced Distribution Management System

   Advanced Distribution Management System (ADMS) solutions integrate supervisory control and data acquisition (SCADA) technology with other information management to enable greater automated control for more efficient distribution. This paper discusses the security criteria for making SCADA systems secure and reliable. > Read it now!
   Operatori în camera de comandă a centralei confruntându-se cu probleme tehnice, raportarea sustenabilității

   Aplicații ADMS

   Soluția noastră ADMS reprezintă evoluția tehnologiei de control prin fuzionarea DMS, OMS și SCADA într-o soluție completă de management al rețelei. Ca parte din pachetul nostru de soluții pentru rețele inteligente, poate face compania dvs de utilități să devină furnizorul de energie de ultimă generație, permițând o gestionare a energiei mai sigură, mai fiabilă și mai eficientă.

   Beneficii

   • Electrician care lucrează la un transformator, la distribuția energiei electrice
    Asigură vizualizări clare și coerente în timp real, prognozate și istorice ale rețelei de distribuție
   • Operatori în camera de comandă a centralei, acționând asupra unor probleme tehnice, raportând sustenabilitatea.
    Permite operatorilor de sisteme, dispecerilor, echipelor de teren, inginerilor de planificare, analiștilor de fiabilitate și managerilor să lucreze în echipă - accesând o reprezentare realizată în aceeași manieră a informațiilor rețelei electrice.
   • Tehnician de linie folosind telefonul și tableta, raportarea sustenabilității, internetul
    Conștientizarea comună a situației asigură gestionarea eficientă și fiabilă a operațiunilor de rețea în fața unui mediu divers, care se schimbă rapid.
   • Stație de energie electrică, distribuția energiei electrice
    Permite o mai mare fiabilitate de rețea, eficiență operațională îmbunătățită, costuri de operare reduse, siguranță sporită, securitate sporită, asistență pentru respectarea prevederilor de reglementare, o utilizare mai bună a activelor și integrare bazată pe standarde.