Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Night aerial view of a busy city, Smart City, Buildings, Electric Utilities

   Raspuns la cerere: Sporiti flexibilitatea pentru optimizarea performantei

   pen on a touch screen device for energy management

   Provocări

   Dezvoltați flexibilitatea consumatorului

   Creșterea generării distribuite. Obiectivele politicii energetice și de climă. Pierderea rentabilității centralelor electrice tradiționale. Aceste tendințe conduc la o schimbare majoră în modelele de afaceri legate de utilități Astăzi, au nevoie de mai multă flexibilitate pentru a spori performanța. Răspuns la Cerere reprezintă un răspuns economic şi adecvat la aceste provocări.

   • Soluţie

    Pe lângă menținerea siguranței rețelelor electrice, răspunsul la cerere este valoros pentru toate părțile interesate din sistemul energetic. Acesta abordează diferite nevoi - de la reducerea costurilor dezechilibrate și utilizarea activelor aflate în rezerve până la îmbunătățirea factorului de încărcare a centralelor de producție. Prin implementarea programelor de răspuns la cerere, companiile de utilități reduc facturile de electricitate ale consumatorilor și le oferă clienților lor noi servicii energetice.
   • Aspecte esențiale

    În calitate de furnizor de soluții privind răspunsul la cerere, noi oferim proiect de piață, înscrierea clienților, tehnologia informației (inclusiv Sistemul de Gestionare a Răspunsului la Cerere) și operațiunile de răspuns la cerere, inclusiv servicii complete de răspuns la cerere, în numele unei companii de utilități.
   • Avantajul nostru

    • Experiența în calitate de operator de renume pentru răspuns la cerere
    • Tehnologia de clasă mondială și un produs deschis certificat ADR
    • Lider european care are deja 1500 MW în administrare