Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Operators in power station control room working with technical challenges, sustainability reporting.
   O aplicație a soluției ADMS.

   Simulator instruire dispecer (DTS)

   O aplicație a soluției ADMS

   • Citiţi

    • Read more about Schneider Electric solutions

     Broșură
     Sistem Avansat de management al distribuției (ADMS)

     Aplicația ADMS de la Schneider Electric - o soluție care include DMS, SCADA, OMS și EMS - asigură utilităților o platformă flexibilă și modulară în cadrul unei experiențe comune de utilizator, a unui model de date, cadru de integrare și infrastructură sigură. ADMS asigură funcții de monitorizare avansată, analiză, control, optimizare, planificare și pregătire permițând companiilor furnizoare de utilități să asigure energie mai fiabilă, mai sigură și mai eficientă. Aflaţi mai multe
    • Read more about Schneider Electric solutions

     Broșură
     Sistem Avansat de management al distribuției (ADMS) OMS

     Funcționalitatea ADMS OMS de la Schneider Electric este utilizată pentru dispecerizarea lucrărilor planificate și neplanificate în rețeaua de distribuție, inclusiv a întreruperilor alimentării, identificării pericolelor, treptelor de comutare, de întreținere, precum și a altor sarcini necesare operațiilor. Aflaţi mai multe
    • Read more about Schneider Electric solutions

     Sistemul de utilități folosește Integrarea Avansată a Rețelei pentru implementarea Strategiei Rețelei electrice Inteligente.

     Noul Sistem avansat de management al distribuției (ADMS) include SCADA, distribuția și capacitățile de gestionare a întreruperilor de funcționare. Aflaţi mai multe.