Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Default Alternative Text
   Monitorizare și control pentru soluția ADMS.

   Monitorizare, Control și Achiziții de Date (ESCADA)

   Monitorizare și control pentru soluția ADMS.

   Electric power substation, electric power distribution.

   Provocări

   Monitorizare și control în timp real

   Pentru a asigura energie fiabilă, sigură și eficientă, companiile de utilități depind de sisteme precise și robuste pentru monitorizare și control. Sistemele ESCADA trebuie să asigure disponibilitate ridicată, redundanță și funcționalitate de recuperare în caz de dezastru. Acestea trebuie să fie sigure, flexibile, scalabile și configurabile.
   • Soluții

    ESCADA Schneider Electric - rulând ca parte din OASyS DNA SCADA - include funcții pentru interogarea dispozitivelor din teren utilizând diferite protocoale. emițând comenzi dispozitivelor de teren și efectând procesarea și orientarea avariei. Datele ESCADA din ADMS pot fi de asemenea stocate în serviciul istoric ADMS bazat pe serii de timp pentru scopuri ulterioare de recuperare, analiză și simulare. Funcționalitatea ESCADA include sincronizarea datelor între mediile primare și de rezervă pentru redundanța infrastructurii critice, precum și schimbul de date prin ICCP și alte protocoale cu alte sisteme SCADA. Serviciile de predicție în cadrul ADMS profită de informațiile ESCADA folosind datele de la reclosere, regulatoare de tensiune, baterii de condensatoare, contoare, indicatoare de defecte, etc. Acest lucru permite ADMS includerea datelor ESCADA în funcțiile de predicție, analiză și optimizare. Alarmele generate de datele ESCADA includ încălcări ale limitei, rata de schimbare, schimbare de stare și alarme legate de starea sistemului.
   • Capabilități

    • Optimizați managementul întregii dvs instalații electrice pentru o productivitate sporită.
    • Îmbunătățiți eficiența și capacitatea de luare a deciziilor ale operatorilor dvs oferindu-le acces la informații exacte, punctuale și cuprinzătoare.
    • Asigurați o interfață intuitivă, interactivă și personalizată pentru operațiuni îmbunătățite.
    • Utilizați procesarea paralelă, de înaltă performanță pentru asistarea milioanelor de puncte de date.
   • Avantaje

    • Strâns integrat cu Sistemul avansat de management al distribuției de la Schneider Electric.
    • Extrem de sigur și fiabil
    • În funcție în peste 180 de centre de control din întreaga lume
   Transformator, linii de putere în imagine cu apusul de soare în fundal, accesul la energie, utilități electrice

   Aplicaţii

   Soluții privind rețeaua electrică inteligentă

   Soluțiile noastre avansate pentru rețele inteligente facilitează transformarea companiei dumneavoastră de utilități într-un furnizor de energie de ultimă generație, permițând gestionarea mai sigură, mai fiabilă și mai eficientă a energiei electrice.

   Beneficii

   • Echipament electric, software gestionare energie, distribuția energiei electrice
     
    • Securitate: OASyS DNA este o soluție inovatoare - un sistem extrem de sigur, cu o singură implementare de autentificare, instrumente concepute pentru a urmări și gestiona schimbările, precum și capacitatea de a verifica cu ușurință și de a raporta aceste modificări ca răspuns la evaluarea internă și externă .
   • Stâlp de înaltă tensiune, distribuția energiei electrice, utilități electrice
     
    • Standardizare: familia de produse OASyS DNA este compatibilă cu majoritatea aplicațiilor standard din industrie și se integrează cu ușurință cu software-ul folosit anterior și terț. Software-ul standardizat este bine documentat, mai ușor de învățat cu mai puțină pregătire și poate fi deja etalonul în organizația dumneavoastră. În calitate de vânzător, Schneider Electric poate beneficia de noi produse pe piață folosind conectivitatea noastră bazată pe standarde și transferând economiile și capacitățile către dvs.
   • Liniile de energie Silhouette cu cerul albastru, distribuția energiei electrice, transformator.
     
    • Fiabilitate: tehnologia noastră folosește o strategie eficientă care difuzează în mod automat date generate de evenimente în întreaga rețea a sistemului, rezultatul fiind livrarea datelor în timp real, într-un mod rapid și fiabil. În plus, modelul de redundanță dovedit pe teren al soluției OASyS DNA și monitorizarea stării sistemului vă asigură că sistemul este acolo atunci când aveți nevoie de el. Modelul nostru de redundanță este auto-regenerativ, cu funcții critice și dispozitive monitorizate în mod constant.
   • Stație energie electrică, distribuția energiei electrice
     
    • Longevitatea: noi înțelegem că ați investit semnificativ în dispozitivele dvs actuale de afișare, baze de date, aplicații și rapoarte. Obiectivele noastre de migrare sunt concepute pentru a minimiza atât costurile, cât și impactul operațional atunci când se deplasează la soluția OASyS DNA. Prin utilizarea unor instrumente avansate de migrare în timpul procesului de actualizare, vă putem permite să reutilizați o mare parte a investiției făcută în sistemul SCADA existent.
   • Trei adulți citind planuri în fața panourilor solare din Munich, Bavaria, Germania, consultanță pe teme de sustenabilitate.
     
    • Inovație: sistemele noastre folosesc sisteme de operare actuale și hardware prin parteneriatul cu companiile de top din industrie, precum Symantec™, OSIsoft®, și Microsoft®. Acest lucru ne permite frunizarea soluțiilor de cea mai înaltă valoare odată cu reducerea costurilor de proprietate, creșterea siguranței și a fiabilității și oferirea unui randament maxim al investiției făcute de dvs în infrastructura IT.