• Electric utility substation at sunrise, electric power distribution, electric utilities.
  Soluții pentru transformatoare economice, cu performanțe eficiente și capabilități fără egal.

  Transformatoare de medie tensiune

  Soluții pentru transformatoare economice, cu performanțe eficiente și capabilități fără egal.

  Un bărbat inspectează bobine metalice, procesare minerale

  Provocări

  .Deoarece costurile cu energia cresc, crește și necesitatea unor transformatoare cu un nivel ridicat de eficiență energetică și disponibilitate. Presiunea reglementărilor alimentează, de asemenea, tranziția către echipamente mai ecologice, pentru care calculul costului total al proprietății devine vital.
  • Soluții

   Producem transformatoare de putere și de distribuție în ulei, de tip uscat, cu miez amorf, transformatoare special personalizate și transformatoare inteligente pentru a satisface cerințele variate ale clienților.
  • Avantaj

   Luând în considerare cele mai recente standarde la nivel mondial, oferim transformatoare ultramoderne care sunt extrem de compacte, dar flexibile ca proiectare. Acestea sunt potrivite pentru aplicații de interior și exterior, cu pierderi foarte mici.
  • Diferenţiere

   Cu mai mult de 50 de ani de experiență și cu o platformă industrială extinsă la nivel mondial, versatilitatea și flexibilitatea Schneider Electric vă asigură că veți primi un transformator care vă satisface nevoile.
  Apus de soare în spatele unei stații de distribuție a energiei electrice

  Descoperiți oferta noastră de transformatoare

  Calculul costului total al proprietății (TCO) este un factor cheie în considerarea costurilor de exploatare la cumpărarea unui transformator nou și chiar mai important atunci când se compară două soluții diferite. TCO include costurile de achiziție, exploatare și întreținere. În calitate de specialist mondial în gestionarea alimentării cu energie electrică, Schneider Electric vă sprijină prin furnizarea unui transformator complet compatibil cu un TCO atractiv.