Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Electric utility substation at sunrise, electric power distribution, electric utilities.
   Soluții pentru transformatoare economice, cu performanțe eficiente și capabilități fără egal.

   Transformatoare de medie tensiune

   Soluții pentru transformatoare economice, cu performanțe eficiente și capabilități fără egal.

   Un bărbat inspectează bobine metalice, procesare minerale

   Provocări

   .Deoarece costurile cu energia cresc, crește și necesitatea unor transformatoare cu un nivel ridicat de eficiență energetică și disponibilitate. Presiunea reglementărilor alimentează, de asemenea, tranziția către echipamente mai ecologice, pentru care calculul costului total al proprietății devine vital.
   • Soluții

    Producem transformatoare de putere și de distribuție în ulei, de tip uscat, cu miez amorf, transformatoare special personalizate și transformatoare inteligente pentru a satisface cerințele variate ale clienților.
   • Avantaj

    Luând în considerare cele mai recente standarde la nivel mondial, oferim transformatoare ultramoderne care sunt extrem de compacte, dar flexibile ca proiectare. Acestea sunt potrivite pentru aplicații de interior și exterior, cu pierderi foarte mici.
   • Diferenţiere

    Cu mai mult de 50 de ani de experiență și cu o platformă industrială extinsă la nivel mondial, versatilitatea și flexibilitatea Schneider Electric vă asigură că veți primi un transformator care vă satisface nevoile.
   Apus de soare în spatele unei stații de distribuție a energiei electrice

   Descoperiți oferta noastră de transformatoare

   Calculul costului total al proprietății (TCO) este un factor cheie în considerarea costurilor de exploatare la cumpărarea unui transformator nou și chiar mai important atunci când se compară două soluții diferite. TCO include costurile de achiziție, exploatare și întreținere. În calitate de specialist mondial în gestionarea alimentării cu energie electrică, Schneider Electric vă sprijină prin furnizarea unui transformator complet compatibil cu un TCO atractiv.