• Default Alternative Text

  Titanium - Soluție inteligentă de contorizare pentru infrastructură

  light shining through a bundle of fiberoptic cables

  Provocări

  Utilitățile se confruntă cu o complexitate operațională sporită și cu presiunea de a utiliza resursele existente de informații ale rețelei. Trebuie să își intensifice cunoștințele la toate nivelele rețelei. Infrastructurile de Măsurare Avansată (AMIs) le oferă posibilitatea de a obține și de a analiza date furnizate de contoarele de la punctele finale ale rețelei. Acest lucru oferă posibilitatea companiilor de utilități de a rula programe inovatoare de gestionare a cererii și de a-i implica pe consumatori în utilizarea eficientă a energiei electrice.

   

  O soluție completă, integrată

  Titanium o soluție complet integrată pentru afacere
  • Soluții

   Titanium este un set complet de soluții de contorizare, concepute special pentru a oferi toate cerințele de care ar putea avea nevoie o rețea inteligentă:

   • Implementare:  Planificarea, programarea și urmărirea pentru a minimiza stocurile, optimiza forța de muncă și garanta implementarea cu succes.
   • Întreţinere:  Instrumente inteligente de analiză și de gestionare a comenzilor de lucru.
   • Funcţionare:  Instrumente avansate ad-hoc pentru a aduna informații oferite de contoarele inteligente în mod fiabil și pentru a opera de la distanță, îmbunătățind astfel procesul de plată corespunzător valorii măsurate.
  • Informaţii cheie

   Cele mai avansate servicii: Analiza proceselor de contorizare existente pentru a integra noi tehnologii, a monitoriza implementarea infrastructurii, exploatarea de zi cu zi și întreținerea, pentru a garanta furnizarea informațiilor critice de măsurare.

   Cele mai avansate instrumente: Sprijinirea furnizării de servicii de contorizare inteligente, obținerea de avantaje maxime din tehnologiile informatice actuale pentru a furniza un set de instrumente avansate care să garanteze implementarea fiabilă a AMI și a operațiunilor care încorporează tehnologii de contorizare inteligente într-o singură soluție.
  • Beneficii cheie

   Tehnologii de ultimă oră: Utilizarea celor mai avansate tehnologii IT pentru a furniza o arhitectură virtualizată complet bazată pe cloud, extinsă cu ușurință de la sute de mii la mai mult de 13 milioane de dispozitive.

   Securitate cibernetică: Ca urmare a celor mai exigente principii de securitate cibernetică, confidențialitatea informației este un factor cheie, criptând orice informație, inclusiv valorile citite ale aparatelor de măsură, cheile de acces de securitate sau certificatele.

   Exploatare fiabilă: Performanțe conform celor mai exigente contracte privind nivelul de servicii pentru furnizarea de informații de măsurare. Potrivirea perfectă dintre cele mai avansate și mai fiabile tehnologii operaționale și tehnologii informaționale.

  Beneficii

  • Tehnician care privește un sistem inteligent de contorizare

   Implementare eficientă. Programarea și urmărirea implementării infrastructurii dvs de contorizare avansată pentru reducerea necesităților cu privire la costurile de producție.

  • Monitorul unui calculator care arată un software de contorizare inteligentă

   Funcționare eficientă. Mențineți infrastructura de contorizare inteligentă în funcțiune prin detectarea punctelor cu performanță redusă și prin ajustarea celor cu OTRS încorporat.

  • Un contor electric pentru măsurare inteligentă

   Platformă contorizare. Sprijinirea diferitelor tehnologii de contorizare în cadrul aceluiași mediu de operare.

  • Tehnician cu un laptop la o stație electrică

   Servicii eficiente. Furnizați serviciile de contorizare conform logicii și necesităților afacerii dvs la cele mai înalte rate de performanță.