• Engineer with digital tablet standing in front of solar panels, energy management.

  Soluții solare

  Avantajele energiei solare

  Provocări

  Pe piața solară care este în curs de dezvoltare, unde furnizorii vin și pleacă, clienții trebuie să poată să conteze pe un partener de încredere pentru instalațiile lor solare; în special pentru cea mai critică parte -- lanțul de conversie electrică.
  • Soluții

   Schneider Electric oferă o soluție completă pentru lanțul de conversie a energiei solare care include şi distribuția energiei electrice, monitorizare și suport tehnic.
  • Beneficii

   Un partener de încredere care vă poate oferi soluții superioare, fiabile, integrate și suport tehnic de primă clasă în întreaga lume. Produsele noastre sunt proiectate și construite după cele mai înalte standarde și sunt proiectate special pentru a satisface cerințele exigente ale instalaţiei dumneavoastră.
  • Diferența

   Fiind lideri globali de peste 178 de ani în alimentarea cu energie și tehnologia de distribuție a energiei electrice, avem o gamă completă de soluții fotovoltaice pentru instalaţii de orice dimensiune.
  Panou solar în fața orizontului unui oraș

  Soluție pentru centrala fotovoltaică

  Oferim solutii complete pentru centrale electrice fotovoltaice atât pentru instalații centralizate cât și descentralizate, care includ integrarea și branșarea centralelor fotovoltaice, conversia energiei, distribuție, monitorizare și suport tehnic.