• Low angle view of a male doctor and a female nurse running in a corridor of a green hospital, Patient safety, hospitals, healthcare solutions

  Soluție pentru testarea sistemului de alimentare de urgență pentru spitale

  • Util de citit

   • Read more about Schneider Electric solutions

    Testarea automata a sistemelor de alimentare de urgenta din amplasamente medicale

    Din cauza deficiențelor testării manuale, tot mai multe spitale trec la testarea automată a sistemului de rezerva de alimentare cu energie Testarea automată EPSS crește fiabilitatea datorită monitorizării și înregistrării exacte a parametrilor de testare, oferind trasabilitate în cazul unor probleme neprevăzute cu sistemul EPS sau al litigiilor, și ajută la reducerea grijii personalului pentru executarea unor astfel de teste.

    Aflati mai multe
   • Read more about Schneider Electric solutions

    Verificarea stării de functionare a bateriilor surselor pentru alimentare în caz de urgență

    Sistemele de alimentare de urgență se bazează pe baterii pentru a furniza energie electrică la momentul potrivit, pentru a porni un generator sau pentru functionarea unui UPS în eventualitatea unei întreruperi. Totusi, bateriile neglijate, reprezinta cel mai frecvent motiv pentru probleme în caz de intrerupere in alimentarea cu energe electrica. Acest ghid discută despre modul în care sistemele de testare automate oferă evaluări funcționale precise ale stării de functionare a bateriei, precum și despre modul în care astfel de sisteme previn intreruperile inutile.

    Aflati mai multe
   • Read more about Schneider Electric solutions

    Ghid de utilizare a raportării EPSS pentru amplasamente medicale

    Un ghid de utilizare care oferă mai multe detalii cu privire la modul în care testarea și raportarea EPSS pot îmbunătăți fiabilitatea generală a alimentării cu energie electrică în spitale.

    Aflati mai multe