Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • A nurse smiling at the camera as she washes her hands before surgery in hospital, healthcare solutions.

   Soluția Insight pentru săli de operații

   Two medical personnels in surgery, healthcare solutions, patient safety, green hospital.

   Provocări

   Energia electrică sigura este critică într-o sală de operații. Pierderea alimentării cu energie electrică sau confruntarea cu un scurt circuit neatenuat ar putea avea consecințe fatale pentru pacienți. Personalul medical trebuie să se concentreze la intervențiile chirurgicale, nu să își facă griji cu privire la problemele cu echipamentele sau infrastructura.
   Dacă se produce un eveniment, aveți nevoie de informații cuprinzătoare pentru trasabilitatea completă a evenimentului, pentru a minimiza răspunderea și reduce riscul apariției unui eveniment similar.
   • Prezentarea generală a soluției

    Soluția Insight pentru săli de operații de la Schneider Electric oferă distribuție sigură a energiei electrice, ceea ce poate îmbunătăți performanța sălilor de operații. Oferă o disponibilitate ridicată a alimentării cu energie electrică, în conformitate cu noile standarde, furnizând o alimentare electrică izolată, mai sigură a sălii de operații.  Proiectarea și produsele sunt pe deplin conforme cu cerințele de sala de operație, iar fiabilitatea ridicată a fost testată integral.

    Soluția informează personalul de întreținere și pe cel medical în timp real, în cazul unei defecțiuni la instalatia electrica din sala de operații. De asemenea, monitorizează mediul din sala de operații, înregistrează toate evenimentele și datele de mediu, și poate furniza rapoarte personalizate pentru a dovedi trasabilitatea evenimentului.


    Deoarece ofera informatiile necesare catre persoana potrivita, la momentul potrivit, sistemul este de nepretuit in situatiile in care continuitatea in alimentarea cu energie electrica este vitala, contribuind astfel la minimizarea consecintelor. Oferta cuprinde un tablou de distributie alimentat,  printr-un inversor automat, din doua surse si pe doua cai diferite de curent - una printr-un UPS-, un transformator de uz medical cu neutru izolat si un sistem de monitorizare continua a izolatiei alcatuit dintr-un releu Vigilohm dedicat solutiilor pentru amplasamente medicale IM20-H, locator de defect XD312-H si interfata HRP - optional, cu ecran tactil- pentru semnalizare vizuala si sonora a starii de functionare a instalatiei electrice.

   • Principalele beneficii

    Soluția Insight pentru săli de operații ajută la îmbunătățirea siguranței globale a pacienților asigurând disponibilitatea și calitatea alimentării în sălile de operații.

   • Despre noi

    Schneider Electric este specialistul mondial în managementul energiei electrice și automatizare, precum și un jucător important pe piața clădirilor, cu experiență vastă în soluții de alimentare. Oferim o gamă extinsă de soluții pentru facilități de asistență medicală care abordează managementul clădirilor, gestionarea alimentării cu energie electrică, securitatea și tehnologia informației. În calitate de furnizor de sisteme complete și soluții pentru servicii, putem ajuta la asigurarea performanțelor maxime ale spitalului, pe întreaga sa durată de funcționare.

   Beneficii

   • Chirurgi în sala de operații a unui spital ecologic, siguranța pacienților, soluții pentru amplasamente medicale
    • 100% trasabilitate electrică și de mediu a evenimentelor pentru a minimiza răspunderea
   • Medic în uniformă de spital cu o lampă de cap în timpul unei intervenții chirurgicale la un spital ecologic, siguranța pacienților, soluții pentru asistență medicală.
    • 99,9998% fiabilitate a alimentării cu energie electrică a sălilor de operații