Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Businessman working at computer, energy management software, big data analytics.

   GESTIONAREA INFORMAȚIILOR

   Technician in hard hat monitoring computer screens in control room, facility management software.

   Luați decizii în cunoștință de cauză cu date exacte, obținute în timp util

   Operațiunile metalurgice sunt compuse din nenumarate sisteme și aplicații de afaceri, majoritatea fiind deconectate, integrate manual sau generând date necorespunzătoare sau în exces. Cea mai mare provocare de astăzi este de a avea o singură imagine a performanțelor și de a transforma datele în informații semnificative care permit luarea de decizii în cunoștință de cauză.
   • Soluții

    Software-ul nostru de gestionare a producției capturează în mod inteligent date cu privire la evenimentele de proces și vă ajută la cuantificarea impactului acestora și la diagnosticarea cauzelor de bază. Cu o abordare modulară, se pot adăuga treptat funcționalități pentru a sprijini programele de îmbunătățire continuă, fără a deranja operațiunile existente.
   • Propunere de valoare

    Software-ul de gestionare a fabricii de la Schneider Electric se conectează la multiple sisteme ale fabricii și de afaceri, capturând date relevante și furnizându-le ca informații ușor de înțeles, în timp real, pentru analiză. Puteți identifica cu ușurință probleme de performanță, vizualiza costurile de producție reale și calcula automat KPI de afaceri - toate acestea fără a avea nevoie de o bază de date sau de experți în informații de afaceri în cadrul personalului.
   • Diferenţiere

    Platforma scalabilă vă permite să creșteți în funcție de nevoile și bugetul dumneavoastră, de la optimizarea KPI de bază la optimizarea întregului lanț de aprovizionare. Ușurința de integrare permite integrarea standard pentru a sprijini aplicații din industria mineritului, mineralelor și metalelor, incluzând sisteme de afaceri, sisteme informatice de laborator și servicii meteorologice. Experiența de utilizare consistentă vă permite să învățați rapid elementele noi ale suitei software și vă permite să obțineți mai rapid rentabilitatea investiției.

   Beneficii

   • Ingineri în camera de control al forjei de oțel, automatizări industriale, produse de securitate
    Vizibilitate mai bună a producției.
    Eficiență operațională crescută a fabricii dumneavoastră. Puteți compara cu ușurință performanțele reale în raport cu obiectivele.
   • Lucrător din industria oțelului care lucrează la un cuptor electric deschis pentru oțel într-o turnătorie industrială, automatizări industriale, prelucrarea minereurilor
    Luarea de decizii în cunoștință de cauză, pe baza unor KPI esențiali, cum ar fi OEE, randamentul și consumul de energie. Performanțe îmbunătățite ale echipamentelor și perioade de nefuncționare neplanificate reduse.
   • Cuptor turnând oțel topit, prelucrarea minereurilor, sistem de execuție pentru fabricare
    Privire generală exactă asupra intrărilor și ieșirilor de fabrica dumneavoastră. Gestionați și urmăriți mișcarea stocurilor și materialelor dumneavoastră.