Bine aţi venit pe site-ul Schneider ELectric

Bine ați venit pe site-ul nostru.

Puteţi alege altă ţară pentru a vedea produsele disponibile sau site-ul nostru global pentru informaţii despre companie.

Alegeți o altă țară sau regiune

  • Onshore oil and gas facility, oil and gas.

   Protecție de energie electrică securizată pentru industria petrolului și gazelor

   • Aflaţi

    Nevoi de aplicații în sectoare care includ petrolul și gazele


    Gert Andersen | 14 octombrie 2014 |

    Poate ați văzut fotografii cusurse de alimentare neîntreruptibile (UPS) pentru medii industriale, sau ați văzut una în realitate. Unul dintre primele lucruri care diferențiază aceste UPS-uri de marea majoritate este faptul că un UPS „industrial” este colorat în gri sau are o culoare unică, cum ar fi verde sau roșu. În plus, este adeseori echipat cu instrumente analogice.

    Un UPS industrial, datorită carcasei întărite, filtrelor și altor factori, tinde să fie mai mare decât UPS-urile comerciale cu puteri de alimentare asemănătoare. Prin UPS „comercial”, înțelegem produse care s-au dezvoltat în principal din piața centrelor de date. În timp ce unele UPS-uri comerciale sunt excelente pentru utilizarea în medii industriale ușoare, trebuie să înțelegem caracteristicile unui UPS cu adevărat industrial.

    Da, din exterior, un UPS industrial arată diferit din punct de vedere al instrumentației, interfeței și dimensiunii relative. Cu toate acestea, multe alte caracteristici diferențiază un UPS industrial, începând cu aplicațiile, care stabilesc caracteristicile atât din interior cât și exteriorul unui UPS industrial.

    Să începem cu nevoile industriei și aplicațiile care stabilesc diferențele. Aceste nevoi sunt de obicei asociate abilității de a rezista și performa în condiții dure, de căldură, frig sau umiditate; de a rezista prafului sau stropirii cu apă în locuri precum fabricile sau minele; și de a fi certificate pentru utilizarea în zone cu risc seismic ridicat.

    Condițiile sunt găsite în industrii verticale, cum ar fi petrolul și gazele, uzinele chimice, generarea de energie, generarea de energie nucleară, minerit și sectoare de producție cum ar fi metalurgie sau ciment, unde echipamentul are nevoie de protecție la alimentare dar condițiile sunt dure. De exemplu, în industria petrolului și gazelor, conductele dispun de puncte de compresie și decompresie cu echipamente sensibile care au nevoie de o sursă de alimentare fiabilă și sigură. Sau, o platformă marină poate dispune de echipament care necesită UPS pentru fiabilitate la alimentare, dar este expusă la intemperii.

    Cu toate acestea, rețineți, că și în sectoarele precum petrolul și gazele, există unități cum ar fi rafinăriile sau centrele de explorare a tehnologiilor care dispun de centre de date sau camere mari de server care au nevoie de UPS-uri de calitate înaltă și capacitate corespunzătoare. Chiar dacă UPS-urile industriale sunt importante în anumite sectoare, acel sector utilizează de asemenea o gamă largă de produse UPS. Schneider Electric oferă o gamă completă de soluții UPS, de la centre de date și birouri, până la UPS-uri pentru industrie ușoară și unități UPS cu adevărat industriale, majoritatea fiind oferite ca parte a soluției tehnologice Gutor de la Schneider Electric.

    Unele dintre caracteristicile și cerințele unui UPS industrial adevărat includ:

    Capacitatea de a rezista prafului și apei. Această capacitate se datorează parțial carcasei dure, cu caracteristici speciale de filtrare și etanșare, acreditate pentru a îndeplini standardele Asociației Naționale de Producători Electrici (NEMA), de ex. NEMA 12.
    Culori speciale sau grosime minimă a carcasei. Clienții din sectoare cum ar fi petrolul și gazele au adeseori cerințe speciale pentru carcase formulate într-o cerere de propunere (RFP) cu privire la culoare sau caracteristici.

    UPS-uri care pot fi utilizate în zone cu risc seismic sporit. Aceste produse sunt testate amănunțit pentru a rezista vibrațiilor.

    Robustețea vine de asemenea și din interiorul produsului. Soluțiile UPS industriale dispun de obicei de componente cum ar fi module de alimentare care funcționează bine la temperaturi ridicate.

    Cerințele RFP ale clienților legate de componente, cum ar fi placarea cu cupru pentru a preveni coroziunea, plăci de circuit acoperite cu lac protector, sau coduri de bare sau alte elemente de identificare pe componente.

    În general, RFP-urile pentru UPS pentru mediul industrial sunt foarte specifice în documentație. Clientul poate dori o fișă a materialelor detaliată (BOM) pentru UPS-ul personalizat, iar în unele industrii cum ar fi energia nucleară, fiecare componentă majoră are nevoie de obicei de propria documentație de calitate.

    Astfel de cerințe presupun ca UPS-urile industriale sunt de obicei proiectate la comandă sau configurate conform comenzilor pentru a corespunde specificațiilor din RFP.

    Dacă, în calitate de furnizor de soluții pentru protecția alimentării, întâlniți RFP-uri cu astfel de cerințe, amintiți-vă că UPS-urile de la Schneider Electric, cu tehnologia Gutor, sunt specializate în îndeplinirea acestor cerințe. În medii mai ușoare, cum ar fi fabrici cu condiții mai puțin aspre, soluțiile Gutor se pot intercala cu alte UPS-uri de la Schneider Electric. Dacă sunteți proprietar/operator sau contractant, aveți încrederea că vom avea o soluție pentru dvs., de la centre de date, la medii de industrie ușoară, până la cele mai aspre medii.

    Cum industriile care presupun condiții aspre, cum ar fi industria petrolului sau mineritului folosesc din ce în ce mai mult echipamente digitale care au nevoie de alimentare fiabilă, nevoia de UPS-uri industriale este mai mare ca oricând.

    Pentru a afla mai multe despre produsele UPS de la Schneider Electric, această pagină web oferă mai multe informații. Pentru detalii despre ofertele GUTOR, accesați această pagină web, sau discutați cu un reprezentant implicat în soluții UPS industriale.

    Aflați mai multe
   • Vizionare

    • Videoclip Gutor Malaezia

     Prezentare generală a fabricii Gutor Malaezia, calitate elvețiană, experiență; acreditare, clienți.